K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Naše firma se zabývá sériovou výrobou kancelářského nábytku a výrobou nábytku na zakázku dle individuálních požadavků zákazníka. Pomůžeme Vám realizovat veškeré Vaše představy. Těším se na případnou spolupráci. Pavel Dusil Nabízíme olepování hran! Olepujeme na stroji HOLZ-HER Olepíme papírové hrany, ABS hrany 0, 5–3 mm a masivní ...

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

Služby: -výroba nábytku na míru -zaměření v bytě zákazníka zdarma -grafické návrhy. Prodej: -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -rohové palandy -vyvýšené postele -patrové postele -matrace a rošty.

Meublex s.r.o. se již od r. 1999 specializuje na výrobu nábytku a to především vestavěných skříní a kuchyňských linek.

Studio nábytku a interiéru. Výroba veškerého nábytku z lamina, dýhy a masivu, včetně stavebních prvků. Jednotlivé kusy i komplexní dodávky.

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

Výroba nábytku na zakázku. - truhlářské práce - truhlářství

Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Základní činností firmy je zpracování architektonických návrhů, výroba a vlastní realizace interiérů: - administrativních budov - rodinných domů - bytů - obchodních a společenských prostor - restaurací - hotelů.

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Výroba, návrhy, realizace interiéru na zakázku a veškerých atypických prvků - stylový masivní nábytek, knihovny, sedací soupravy s potahy v kůži i v látce. Dekorace do bytu, bytový textil, osvětlení, lustry, obrazy a zrcadla.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.