K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Výroba a prodej nábytku.

Truhlářství, výroba. - nábytek - kuchyně - skříně - židle - stoly - dveře, okna - schody - vrata

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - vybavení kanceláří, restaurací, obchodů

Výroba. - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně na míru - veštavěné skříně - bytový a kancelářský nábytek. Dodávka, prodej: - vestavné spotřebiče.

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře - schodišťě. Obklady stěn a stropů.

Jsme český výrobce kuchyňských linek, vestavěných skříní a atypického nábytku na míru. V současné době se zvyšují požadavky na optimální využití prostoru, funkčnost zařízení a vybavení. Není opomíjena ani útulnost. Kuchyň je velmi často spojována s jídelnou nebo obývacím pokojem. .

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Zakázková výroba dveří z masivu - Athena - dveře - okna - nábytek - kuchyně

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.