K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výrobně obchodní družstvo: -truhlářství -strojírenství -dekorace skla -tvarování skla -kovovýroba -pálení CNC* -ocelové zárubně -stožáry osvětlení.

Zakázkové truhlářství. Výroba a prodej na zakázku: -eurookna -dveře: -interiérové -vchodové -schodiště,schody -nábytek,kuchyňské linky.

Truhlářství zakázková výroba: -okna,dveře -schody -nábytek -vybavení interiérů -záhradní nábytek -sauny -obklady -podhledy -podlahy -kazetové stropy.

Výroba: -eurooken -vchodových a vnitřních dveří -dřevěná schodiště -vestavěné skříně na míru -kuchyňské linky včetně spotřebičů -zakázková výroba.

Vzorková prodejna DINGO. -potřeby pro chovatele -potřeby pro včelaře -krmné směsi -bytové doplňky -nábytek.

Výroba a prodej: -kovový nábytek -regály, pracovní stoly, universální stoly pro upínání ručního elektrického nářadí -stolové okružní pily na obklady, kámen a keramiku -počítačový nábytek -kancelářský nábytek -kovové palety -kované a lisované výrobky, skoby, panty, petlice. Práce: -veškeré zámečnické -svářečské ...

Prodej: - lité anhydritové podlahy - stropní kazety - dveře, okna - stavební materiál - truhlářský materiál - elektrické nářadí - ruční nářadí. Montáže: - podlahy. Míchání barev. Návrhy a montáž: - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - ložnice a jiný nábytek dle domluvy. Zemní vruty.

Zakázková výroba: -truhlářství, -schodiště, -dveře. Prodej: -kuchyňské linky -plovoucí podlahy -nábytek na míru.

Truhlářství Brabec: - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - schodiště, dveře. Firma Truhlářství Jiří Brabec působí na trhu od roku 1993. Nabízí vám truhlářské práce na zakázku. Specializujeme se na výrobu schodišť samonosných i lepených na beton. Vyrábíme: - vnitřní dveře s obložkovým futrem - ...

Truhlářství - výroba nábytku: (lamino, masiv, dýha) -atypická výroba -kancelářský -sektorový -banky -restaurace -muzea -velvyslanectví -hotely -točitá a segmentová schodiště. Oprava: -nábytek -okna -dveře. Návrhy interiérů architekty na klíč: -vnitřní zařízení kanceláří a společenských budov, nemocnic.

Truhlářské práce. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyně - podlahy

Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku. Zároveň k našim službám nabízíme dopravu a velký výběr materiálu. To vše dle přání zákazníka. Vyrábíme: - kuchyňský nábytek, - kuchyňské linky, - vestavěné skříně, - postele, - interiérové dveře, - kuchyňský nábytek, - schody a schodiště, - interiérový nábytek, - pergoly a zahradní ...