K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - pergoly

Firma Nový Design Porte byla založena v roce 1996 z iniciativy velmi zkušených lidí z oboru výroby nábytku, která se později zaměřila více na výrobu dveří. Náš vysoce specializovaný a profesionální tým se specializuje na výrobu interiérových dveří a doplňkového nábytku nejvyšší kvality, který je určen pro klienty s vytříbeným vkusem.

Truhlářské práce Výroba: -nábytek na míru -kuchyňské linky

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -laboratorní nábytek -vestavěné skříně

Interiérové studio. Výroba kuchyně a nábytek na míru. Výroba a montáž na míru. Montujeme spotřebiče značek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH i další, dle potřeby zákazníka. Na přání vyrobíme návrhy interiéru v několika stupních prostorového zobrazení.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba nábytku.

Práce: -truhlářské -tesařské Výroba: -okna -dveře -pergoly -krovy -nábytek -ložnice -skříně -lavice -stoly

Truhlářské práce Zakázková výroba: -kuchyně -nábytek

Zpracování: -polymerní kámen. -umělý kámen zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchyňské, koupelnové desky. -obklady stěn. -výroba nábytku s doplňky z umělého kamene.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářství. Výroba: -zahradní dřevostavby. -pergoly, altány. -zahradní domky. -zahradní nábytek. -nábytek z masivu. -schodiště. Práce: -pokládka plovoucích podlah. E-shop: -OSB desky. -palubky. -KVH hranoly.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba: -nábytek na zakázku.

Prodej: -kuchyňský nábytek, pod značkou ORESI kuchyně, registrovanou v rámci Evropské unie.

Nabízím zakázkovou výrobu nábytku, kuchyňských linek a dalších součástí bytu ze dřeva, z lamina a dýhy.

Výroba atypického nábytku: - výroba schodišť - kancelářský nábytek - atypický nábytek - dveře - dýhování - výroba sesazenek - tuplování - kalibrování - dýhování přířezů - lepení HPL - výroba dle přání zákazníka.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek kuchyně, obývací stěny, dětské pokoje, ložnice, kanceláře, restaurace - dřevěné obklady.

J.& S.Doležalovi Výroba, prodej: -akvária -terária. Sklenářství výroba nábytku z lamina

Služby: - zakázková výroba a montáž nábytku z lamina se specializací na vestavěné skříně.

Výroba kancelářského, kuchyňského a bytového nábytku.