K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba kancelářského, kuchyňského a bytového nábytku.

Naše truhlářská výroba se specializuje na masivní nábytek na zakázku. Vyrábíme také lehký laminový nábytek, kuchyňské linky, šatní skříně a nábytek na dvůr a zahradu.

Truhlářstvízakázková výroba - nábytek - dveře - kuchyně - schody - schodiště

Truhlářství -výroba kuchyní -nábytku -skříně na míru

Výroba a montáž nábytku, kuchyňských linek, altánů a pergol.

HOPLA Truhlářství vyrábí kvalitní nábytek na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, šatny, dětský a studentský nábytek, ložnice, obývací stěny... Komplexní nábytkářský servis. Zaměření, grafický návrh, výroba, doprava a montáž výrobků na místě realizace. Velký výběr materiálů a barevných kombinací

Truhlářské práce - veškeré atypické práce Truhlářská výroba - nábytek

Prodej - deskový materiál laminové, dýhované, surové, dřevotřískové desky, sololit, sololak - pracovní desky KRONOSPAN, EGGER Truhlářské práce Možnost dodání - vestavěné spotřebiče - digestoře Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňská profilová dvířka (foliová, dýhovaná) - ...

Montáž - nábytek - vestavěné skříně Výroba - nábytek - vestavěné skříně

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Vyrábíme: - vestavěné skříně - nábytkové sestavy - regály do archivu - pracovní stůl s kontejnery - knihovny - komody - prádelník - nástavce - obývací stěny - televizní skříňky - postele - noční stolky.

Služby: - návrhy a vybavení interiéru - kompletní stavební úpravy interiéru - doprava a montáž zboží - konzultace - návrhy nábytku - zaměření prostoru - návrhy interiéru a vizualizace.