K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba, prodej, montáže: -bytové doplňky, -nábytek na zakázku.

Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky, vestavěné skříně - altány, pergoly.

Výroba,prodej: -zahradní nábytek kovový,betonový,dřevěný,litinový -stolovací soupravy pro restaurace -odpadkové koše ocelové,plechové,litinové,umělohmotné -stromové mříže kulaté,čtvercové -stojany na kola -parkové lavičky litinové,kovové,betonové. Další stránky www: -www.edb.cz/kovokat.

Výroba kuchyňských linek na zakázku z lamina a z masivu. Stavební práce. Truhlářství: - prodej truhlářských potřeb. Výroba atypického nábytku. Truhlářská výroba z masivu. Prodej sušeného řeziva. Vestavěné skříně. Kancelářský nábytek.

Truhlářství-Netolický, výroba: - eurookna,eurodveře,vchodové dveře - výrobky ze dřeva pro památkově chráněné objekty - zakázková truhlářská výroba z masivu - nábytek - kuchyňské linky - dětské kolébky - zařízení i obklady prodejen, - kulatá kruhová schodiště.

Vyrábíme: - vestavěné skříně na míru - kuchyně. Provádíme: - renovace dřevěných oken plastovými profily a izolačním dvojsklem. Dodáváme: - žaluzie na plastová okna.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - vestavěné skříně.

Truhlářství, zakázková výroba: