K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba, prodej: -nábytek a bytové doplňky: -pro interiéry obchody, restaurace, kanceláře.

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ VÝCHODNÍ MORAVA JN INTERIER: -stolař, truhlář, nábytkář Zakázková výroba, prodej: -vestavěných skříní, vestavené skříně s posuvnými nebo otevíracími dveřmi, interiér skříní -police, šatní skříní, zásuvky, drátěný program, držáky na pásky, kravaty. -výplně dveří-zrcadla s bezpečnostní folií, široká škála ...

Truhlářství. Kuchyňské studio. Návrhy, výroba, realizace: -kuchyňské linky, kuchyně -interiérový nábytek, interiéry.

Výroba: - čalouněný nábytek - dětský nábytek - nábytek pro jídelny

Stolařství, truhlářství. Stolařská výroba: - nábytek (zakázková a isériová) - dřevěné ploty.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Stolařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Výroba: -dřevěná okna -dveře interiérové (vnitřní), venkovní.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské -truhlářské.

Dřevovýroba,zakázková výroba: -interiérový nábytek na zakázku.

Výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňský -kancelářský -nábytkové dílce, dvířka -regalový systém do prodejen. Zámečnictví. Autodoprava.

Práce: -stolařské,stolařství. Výroba,prodej: -nábytek,nábytku -dveře,okna,schody,obklady -bytové doplňky: -obývací stěny,kuchyně,přepážky, šoupací dveře,šatní skříně.

Truhlářství,truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -ložnice,obývací stěny,dětské pokoje -kuchyňský nábytek,kuchyně -kancelářský nábytek. Práce: -truhlářské -pokládka plovoucí podlahy. Montáže: -interiérové dveře -schodiště. Sídlo: -Zlín,Štěfánikova 3259.

V likvidaci Truhlářství, stolařství a výroba na zakázku: -okna, dveře, vrata -schody, schodiště -zábradlí, madla -zahradní nábytek, pergoly -nábytek interiérů na míru -válendy -bytové doplňky z masivu, lamina, dýhy.

Výroba a prodej: -sedacího, stolového, dětského a kuchyňského nábytku z masivního dřeva. Pobočka Zlín: Kvítková 4122 tel.: 603844758.

Společnost World Door Trade - Ivo Lepič je výrobce nábytku - naše vzorková prodejna Interiéry Almaros je v Kroměříži. Dále provádíme kompletní rekonstrukce bytu i částečné stavební úpravy. Přestavba bytového jádra je otázkou 3 týdnů - od projektu po předání bytu. Jednotlivé práce na sebe navazují, provádíme sádrokartonářské i zednické práce a ...

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské. Výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky.

Výroba a montáže nábytku, interiérového vybavení . Nabízíme: - kuchyňské linky - vestavěné skříně, včetně bohatého příslušenství - obývací sestavy - ložnicové sestavy - dětské pokojíčky - koupelnové sestavy - kancelářské sestavy a ostatní vybavení interiéru, kanceláří .