K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Výroba nábytku na zakázku: - pro domácnosti, kanceláře, čekárny i jiné prostory.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Zakázková výroba: -dveře: -mezipokojové -vstupní -posuvné -garážová vrata -nábytek -bytové doplňky.

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Práce: -stolařské, stolařství. Výroba: - interiéry obchodů, - stoly, - dětské a obývací pokoje, - postele, - chodby, skříně, - kuchyně, - dveře, schodiště, - venkovní exteriéry, - úly.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Stolařské práce. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku): -kuchyňské linky, kuchyně -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavěné skříně -eurookna -vstupní i interiérové dveře z masivu -schodiště.

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Luxusní nábytek. Zakázková výroba nábytku: - konferenční, jednací stoly - jídelní stoly - odkládací, noční stolky - stolní lampy - interiérové doplňky - luxusní hodiny, zrcadla - barové desky apod.

Výroba paletového nábytku na zakázku.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - bytový nábytek - kancelářský nábytek - ordinace - hotely

Truhlářství, truhlář. Práce: -truhlářské. Výroba: -stavebně truhlářská: -dřevěná okna -dveře venkovní (vchodové) a vnitřní (interiérové) -vrata -schody, schodiště Stolařství, stolař. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -kuchyňské linky -obývací stěny -předsíně -kancelářský nábytek ...

Výroba, prodej: -Palubkové dveře, interiérové dveře, zárubně, prahy -Schodnice, zábradlí, madla -Terasová prkna, plotové latě, palubky -Treláže, dělicí stěny do zahrad, pergoly, přístřešky -Okna, okenice, balkonové prvky -Nábytek do dětských pokojů, ložnic, kanceláří -Kuchyňské linky, vestavěné skříně Nabízíme: -Zakázkovou ...

Činnost: - výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - ložnice

Zakázková výroba nábytku: návrhy, zaměření, dovoz, montáže.

Práce: -stolařství, stolářské -truhlářství, truhlářské. Výroba: -nábytek na zakázku: -bytový -kancelářský -dveře, okna.

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.