Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výkup, prodej: - nábytek. bytové doplňky, domácí potřeby Bazar nábytku.

Truhlářství Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně

Výroba a montáž - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - kancelářský, dětský a obývací nábytek

Výroba nábytku, školního nábytku, kancelářského nábytku, vestavných skříní, kuchyňských linek.

Zabýváme se prodejem nábytku pro dům a zahradu i kancelářské a obchodní prostory.Široký sortiment sedacích souprav, jídelních židlí i setů, botníků, komod a bytového nábytku z masivu. Mnoho kancelářských sestav, pracovních stolů, skříní a veškerých doplňků do kanceláře. V neposlední řadě zajišťujeme prodej zahradního nábytku a doplňků do zahrady a ...

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - obývací nábytek - kancelářský nábytek - dětský nábytek.

Výroba: - kuchyně - vestavné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - posuvné dveře - ložnice.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - koberce - metráž, kusové, běhouny - PVC - laminátové podlahy - garnýže - matrace - rošty - postele.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové doplňky.

Prodej: - bytový nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice.

Stavební firma. Komplexní stavební úpravy-interiéry: - obytné prostory, firmy, lékárny: - stropní podhledy - plovoucí podlahy - sádrokartony - obklady, dlažba - žaluzie - nábytek. Sídlo: -Hálkova 7, 736 01 Havířov-Podlesí.

Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Eshop: - oficiální zástupce značek Anfra, Brenor, Blue water a Romexim - granitové dřezy Brenor s vlastnostmi a vzhledem přírodního kamene.

Vývoz zboží do Norska. Do Norska dovážíme české, slovenské a polské výrobky různých druhů.Z 80% vývozů se specializujeme na dřevěné kuchyňské linky zanačky Sykora a Camelot, kde disponujeme výhradním právem na celou Scandinávii. Mezi další výrobky patří veškerý sortiment pro stavebnictví či výstavbu. Dodáváme výrobky z ...

Rekonstrukce bytů, koupelen. Výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - postele. Stavby krbů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - dřevěná okna - dřevěné dveře - schody, schodiště - dřevěné brikety.

Výroba, prodej: - nábytek z dřevotřísky-na objednávku. vestavne skřině kuchyně sklapěcí postele včetně matraci.

Výroba, distribuce: - vitrážové sklo, skleněné vitráže. pískovaví skla a drobných předmětů. Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytek a kuchyně na míru, kuchyňské linky, vstavěné skříně, kancelářský nábytek

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - skříně - pergoly - terasy.

Stolařské práce. Truhlářské práce. Výroba nábytku: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře, zárubně.

Stolařství. Výroba: - nýbytek - dřevěné dveře - dřevěná okna - kuchyňský nábytek.

Stolařství. Výroba, prodej nábytku: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiérové dveře - kancelářský nábytek - schodiště - dřevěné. Pergoly.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - schodiště - interiérové dveře z masívu.

Výroba, montáž: - kancelářský nábytek - nábytek pro školy, restaurace - kuchyně, jídleny - šatny, sklady, archívy.