Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

I.V.N. spol. s r.o. - výroba atypického nábytku
Doménou naší společnosti je výroba malosériového a atypického nábytku. Navrhneme, vyrobíme a dodáme nábytek i vybavení pro vaše kanceláře, recepce, jednací místnosti, hotely, vestibuly, restaurace i bytové interiéry. Kompletně vám navrhneme a zrealizujeme komerční i nekomerční interiéry. Neváhejte se na nás obrátit.
I.V.N. spol. s r.o. - výroba atypického nábytku
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -koupelny: -vybavení, vany, umyvadla, obklady, baterie -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky. Rekonstrukce koupelen a bytových jader, včetně řezání panelů, apod. Rozvody vodoinstalace, odpadů, RD nové přívody vody, kanalizace, apod. Rekonstrukce RD a bytů. Výměny kotlů na tuhá paliva, peletky, krbové ...

Prodej: - matrace - rošty - postele - nábytek - ložní prádlo - přikrývky - ručníky, osušky.

V našem internetovém obchodě vitraze-osvetleni naleznete širokou škálu interiérových svítidel. V nabídce naleznete dětská svítidla, klasická svítidla, moderní svítidla, svítidla Tiffany přímo od výrobce za bezkonkurenční nízké ceny. Kvalitní interiérové dveře s vitráží a vchodové dřevěné dveře rovněž přímo od výrobce. Snažíme se oslovit ...

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Výroba nábytku na zakázku: -kancelářský nábytek -kuchyně včetně spotřebičů -dětské pokoje -ložnice -okna, dveře -vestavěné skříně -schodiště -nábytek pro hotely, restaurace -zahradní altány.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.

Prodej nábytku - postele, ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje.

Prodej, eshop: - latexové, pružinové, dětské, profilované, taštičkové, gelové matrace - bio matrace - postelové rošty - polštáře - manželské postele - komody, noční stolky.

Distribuce: - vestavěné domácí spotřebiče - dřezy - dveře pro vestavěné skříně.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Výroba, prodej: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Zakázková výroba. Stoly, židle, bary, okna, dveře, obklady, skříně, postele, linky, schodiště, pergoly, ploty, terasy atd...

Značkové designové studio Gorenje kuchyně Olomouc. Poskytujeme komplexní řešení Vaší kuchyně od návrhu až po realizaci. Prodáváme nábytek i spotřebiče předního evropského výrobce, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Výroba - schody - skříně - dveře - pergoly Řemesla, služby - truhlářské práce

Výroba, montáž, servis - sauny - nábytek na zakázku

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavné skříně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - ordinace lékařů Řemesla, služby - truhlářské a stolařské práce

Postele: - jednolůžkové, dvoulůžkové - dětské - patrové postele. Matrace: - zdravotní matrace - matrace do dětské postýlky - matrace se zvýšenou nosností - gelové matrace - rošty do postele. Nábytek: - skříně, komody - dětský nábytek - houpací sítě.

Značková prodejna MONARC. Maloobchd, prodej: - kuchyňské linky - sektorový nábytek - PC stoly, jídelní stoly, TV stolky, konferenční stolky - skříně, police, regály - židle kuchyňské, kancelářské, barové - sedací soupravy, čalouněný nábytek křesla - postele-dřevěné, kovové -matrace. Sídlo firmy: - Úsobrnská 458, 56944 ...

Výroba, montáž: - kuchyně, skříně, postele, šatny - nábytek do srubů, chalup a roubenek - schodiště a zábradlí - obklady betonových schodišť a renovace starých schodišť - dveře - renovace nábytku a schodišť

Internetový obchod, eshop, prodej: - kancelářský, sedací nábytek. Obchodní zastoupení výrobců kancelářského sedacího nábytku Alfa nábytek ( Interier Říčany a. s. ) Obchodní zastoupení RIM s. r. o., Antares a. s. . Zdarma 3D návrhy interiérů. Atypická výroba na míru. Zajištění dopravy zboží k zákazníkovi a montáže nábytku.