NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Velkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonstrukce, virtuální návrhy, stavební úpravy. Realizace koupelen. Laufen studio. Zaměřeno na luxusni vybavení koupelen a interiéru. Dovozce obkladů a dlažeb. Autorizovaný servis prodávaných značek. Prodej a realizace velkoformátových obkladů a dlažeb.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Společnost na svém e-shopu prodává velkou škálu nábytku, od čalouněného přes dřevěný, rustikálního stylu dle nejnovějších trendů. Zákazník si může vybrat z mnoha typů potahových tkanin.

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

Michael Zdařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva a kovu.

Prodej, e-shop: - originální sedací nábytek - závěsná houpací křesla - dětské sedací pytle, vaky - sedací pytle pro dospělé - taburetky.

Sakypaky s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a půjčování sedacích vaků a pytlů.

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - koupelnové studio - PŘÍMÍ DOVOZCI DLAŽEB A OBKLADŮ ZE ŠPANĚLSKA - španělské obklady a dlažby PERONDA, APARICI, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitární keramika, CATALAŇO - veškeré vybavení koupelny . Grafické zpracování návrhů koupelen a interiérů podle přání zákazníka.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

FRIM nábytek s.r.o. je nové jméno firmy FRIM pro EXTREM s.r.o. Vyrábíme zakázkový nábytek soukromým osobám i firmám, specializujeme se na postele a vestavěné skříně, řešíme složitá přání ke spokojenosti zákazníků. Vyrábíme matrace i čalouněné postele z nehořlavých materiálů (případně z materiálů se sníženou hořlavostí), přírodních výplní a ...

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Společnost Meblisto s.r.o. se zaměřuje na návrhy a výrobu nábytku na zakázku. Společnost vyrábí nábytek do kuchyní, dětských pokojů, ložnic, obýváků a do všech dalších místností, je-li to potřeba.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.