NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Přímý dovoz a prodej kvalitního masivního nábytku z Holandska, Belgie a Německa, výkup a prodej nábytku i z ČR. Výkup nábytku za hotové. Příjem nábytku do komisního prodeje. Široký sortiment stylového rustikálního nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale i současný nábytek vhodný do moderních bytů a rodinných domů: - sedací soupravy ...

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné a volně stojící šatní skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kanceláře - prodejní pulty

Prodej, eshop: - koupelnový nábytek - vany - vanové zástěny - sprchové kouty - sifony - kopelnové doplňky - vodovodní baterie.

Nábytkové studio: - kuchyně - nábytek z masívu - zdravé spaní - bytové doplňky. - sektorový nábytek

Výroba: - nábytek, kuchyně, dětské pokojíky, schodiště, interiérové i venkovní dveře.

V interiérovém studiu HANÁK OLOMOUC nabízíme nábytek českého výrobce HANÁK NÁBYTEK v moderním i rustikálním provedení – kuchyně, stoly, obývací pokoje, ložnice, šatny a šatní skříně, nábytek do dětských pokojů i pracoven, interiérové dveře. Poradíme vám s výběrem nábytku i dalších zařizovacích předmětů, vypracujeme návrhy a vizualizaci interiéru ...

Prodej: - kuchyňské vybavení a nábytek - vybavení koupelen - koupelnový nábytek.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Bytoservis Maloobchod, prodej: - nábytek - drátěný program - lamelové dveře - soustružené garnýže - bytové doplňky. Komplexní vybavení interiéru na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.

Koupelnové studio Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.

Prodej nábytku - postele, ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Značkové designové studio Gorenje kuchyně Olomouc. Poskytujeme komplexní řešení Vaší kuchyně od návrhu až po realizaci. Prodáváme nábytek i spotřebiče předního evropského výrobce, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - kancelářský, sedací nábytek. Obchodní zastoupení výrobců kancelářského sedacího nábytku Alfa nábytek ( Interier Říčany a. s. ) Obchodní zastoupení RIM s. r. o., Antares a. s. . Zdarma 3D návrhy interiérů. Atypická výroba na míru. Zajištění dopravy zboží k zákazníkovi a montáže nábytku.