Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

I.V.N. spol. s r.o. - výroba atypického nábytku
Doménou naší společnosti je výroba malosériového a atypického nábytku. Navrhneme, vyrobíme a dodáme nábytek i vybavení pro vaše kanceláře, recepce, jednací místnosti, hotely, vestibuly, restaurace i bytové interiéry. Kompletně vám navrhneme a zrealizujeme komerční i nekomerční interiéry. Neváhejte se na nás obrátit.
I.V.N. spol. s r.o. - výroba atypického nábytku
Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Vyroba: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Lurias s.r.o. se zaměřuje na výrobu komerčních a bytových interiérů na zakázku.

Vlastimil Češka zajišťuje výrobu nábytku z masivu na zakázku - stoly, židle, nábytek do ložnice včetně nábytku do zámku.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Společnost RAVENI s.r.o. jako výrobce dodává školní nábytek.

Zakázková a malosériová výroba nábytku. Truhlářům, výrobcům nábytku nabízíme výrobu nábytkových dílců, formátování na CNC velkoplošné pile PANHANS, olepovaní transparentním a bílým EVA lepidlem na stroji HOMAG BRANDT a CNC obrábění dílců na portálovém stroji WEEKE.

Firma Mias OC je jednou z předních českých firem v oblasti výroby a dodávky kancelářského a komerčního nábytku v České republice i v zahraničí. Svým zákazníkům nabízí vlastní řešení interiérů, která jsou kvalitní, originální a funkční. Součástí nabízených služeb je také poradenství, včetně osobní konzulatace a návrhu interiéru. Dále nabízí ...

Komplexní reklamní služby, servis, výroba: POP -světelné reklamy -informační systémy -samolepky -reklamní stojany -reklamní a dárkové předměty. Design - od zpracování návrhu až po jeho realizaci Interiéry -výroba a realizace atypických interiérů Kancelářský nábytek -kompletní vybavení kancelářských ...

Výroba a realizace Výroba nábytku a interiérů na zakázku - interiéry kanceláře, banky, pojišťovny, spořitelny, hotely, kluby, byty, domy

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, e-shop: -tabelační papír -samopropisovací papír -xerox, faxový papír -veškeré kancelářské a školní potřeby. Elektro a doplňky - kancelářská technika Nábytek - školní nábytek - skříně Drogerie - čistící, úklidové prostředky Do provozu - ochranné pracovní pomůcky - regály, stojany - ...

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Výroba: - kuchyní, atypického nábytku, obklady betonových korpusů, kovových konstrukcí schodiště masívní dřevěnou spárovkou. Dodáváme také veškerý sortiment samonosných dřevěných schodišť, od zaměření až po samotnou realizaci u zákazníka.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.

Výroba: - nábytek ze dřeva - koupelnový - čalouněný - skříně - zdravotní - hotelový. Keramika: - sanitární a figurální - vany, umyvadla, klozety. Prodejna: T.G.Masaryka 22 568 02 Svitavy Tel.: +420 461 532 746 Fax: +420 461 532 308 Mobil: +420 739 057 850 Email: prodejna@drevojas.cz Prodejní doba: Po-Pá ...

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární keramika - vany - wc - sprchové kouty - obklady - dlažby - vodovodní baterie - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky.

Výroba, prodej: -školní nábytek -kancelářský nábytek. Distribuce CASIO, CANON: -digitální diáře -paměťové karty -interface -kopírovací pera -tiskárny samolepících štítků -kalkulátory s tiskem.

Havarijní služba plyn, topení, voda, čištění odpadních potrubí - tel.: 736514904 Plynoservis, opravy, autorizovaný servis. Stavební firma, práce: - zednické a obkladačské - plynoinstalatérské - topenářské - instalatérské - elektroinstalatérské - podlahářské Maloobchod, prodej, instalace: - vybavení koupelen - vany, ...

Sériová, zakázková výroba: - postele - skříně - komody - bytové doplňky - matrace - lamelové rošty - vybavení penzionů, hotelů

Petr Báča se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu zahradního nábytku, kuchyní, skříní a dalšího vybavení.