NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba zakázkového nábytku, knihoven, komod, jídelních a konferenčních stolů. Specializace na designový nábytek.

Projekce a výroba atypických interiérů. Výrobky stavebního truhlářství: - dveře - obložky dveří - dělící příčky - okna

Návrh, výroba: - designový nábytek Návrhy a realizace interiérů.

Vestavěné skříně, doplňkový nábytek na míru.

Internetový prodej, e-shop: -bytové doplňky a dekorace -nábytek -oblečení

Maloobchod, prodej, bazar, e-shop: -kuchyňský nábytek

Jsme česká firma výhradně zastupující nejlepší světové značky v oblasti kojeneckého a dětského zboží. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem. Možnost nákupu přes internet nebo osobně na naší prodejně v dobře dostupné lokalitě Prahy 4. Z naší nabídky vybíráme: - dětský nábytek PAIDI, SCHARDT a SAUTHON - chůvičky, teploměry a ...

Služby: - návrh a kompletní realizaci veškerých interiérů na klíč - stavební projekce - inženýrská činnost Zakázková výroba nábytku.

CARELLI Prodej moderních luxusních kožených sedacích souprav, ložnic, křesel a židlí. Velký výběr designového nábytku, který výborně doplní Vaší moderní domácnost. Jelikož designový interiér bez luxusního a stylového nábytku, je jako nebe bez slunce !

Kožené sedací soupravy: - výroba - prodej - velkoobchod. Vybavení interiérů: - domácnosti - firmy - výrobní společnosti.

Společnost nabízí kompletní sortiment pro koupelny - od sanitární keramiky, vodovodních baterií a van, přes sprchové kouty a hydromasážní systémy, až po obklady a dlažbu, skleněná umyvadla, koupelnový nábytek a doplňky ve všech cenových relacích a provedeních.

Specialista na český design od kubismu přes art deco, funkcionalismus, Brusel až po současnou tvorbu.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - dveře - schodiště Provozovna: Kostelní 386 267 11 Vráž u Berouna

Činnost: - restaurování nábytku - výroba nábytku, repliky, designový nábytek, nábytek na míru

Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - postele - rošty - skříně Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

Prodej - nábytek jídelní stoly, konferenční stolky, skříně, TV stolky, židle

Nabízím služby hodinového manžela nejen pro oblast Uhříněvsi, Říčan a okolí. Provádím téměř všechny řemeslnické práce, ať už v rodinných domech, rekreačních objektech nebo bytech, komplexní péči o ovocné a okrasné zahrady, výrobu i opravy jednotlivých kusů nábytku a podobně. Více zde: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Firma Ratan-Praha.cz se zabývá prodejem ručně vyráběného nábytku a doplňků ze 100% přírodních materiálů, máme ty nejlepší a léty prověřené dodavatele v tomto odvětví. Kvalita je to co u nás hraje prim.

Maloobchod, prodej, e-shop: -postele -matrace -rošty -povlečení

Služby: -realizace interiérů Maloobchod, prodej: -bambusový nábytek Prodej, pokládka: -podlahy z exotického dřeva

Kuchyňské studio s vlastní truhlářskou výrobou. Kuchyňské sestavy na míru. Prodej nábytku: - kuchyně - sedací soupravy - obývací stěny - nábytek na míru.

Výroba, prodej, e-shop - sedací vaky - taburety, křesla - pelíšky pro zvířata - polštáře.

E-shop - kuchyňské pracovní desky a dřezy - jídelní stoly.

Prodej, maloobchod: -designový nábytek -bytové doplňky