NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - skříně - postele, ložnice - stoly - okna, dveře - vybavení kanceláří a škol. Realizační dílna. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

Truhlářská výroba : - interiérový nábytek na zakázku Realizace a prodej - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Kompletní návrhy - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Služby designéra interiérů

Skupina TECHO je leaderem v oboru poskytování komplexních služeb v oblasti vybavování komerčních interiérů ve střední a východní Evropě a zároveň významným výrobcem kancelářského nábytku v České republice. Od roku 2005 je součástí přední nizozemské nábytkářské skupiny ROYAL AHREND NV. Cílem společnosti TECHO a.s. je poskytovat svým ...

Prodáváme německé kuchyně ALNO a ROTPUNKT, rakouské kuchyně EWE a INTUO. Do kuchyní montujeme spotřebiče BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, MIELE, LIEBHERR, GUTMANN a další. Rádi pro Vás připravíme návrh, kalkulaci a plány instalací. Dodáváme včetně dopravy, montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Zakázková výroba kuchyní, bytových i komerčních interiérů či zahradního nábytku, plotů, pergol a altánů. Nabídka vestavěných skříní.

Návrh interiéru, prodej a montáž nábytku. - internetový obchod s nábytkem - bytový, kancelářský a zahradní nábytek.

Výroba a prodej sklopných postelí z masivního dřeva i lamina.

Návrhy a realizace interiérů na zakázku Prodej, výroba nábytku: Kuchyně, ložnice, šatny -nábytkové solitéry -knihovny -komody -bytové stěnové systémy -konferenční stolky. Kancelářský nábytek: -nábytková řada Klart Ergonomic -nábytková řada Kelster. Individuální výroba: -výroba zakázkových interiérů: -kanceláře -banky ...

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Internetový prodej zdravotních a kancelářských židlí SpinaliS.

Design - bytové studio. Návrhy interiérů. Prodej nábytku: - jídelní nábytek - sedací soupravy - postele - skříně.

Internetový prodej: - kožené sedací soupravy - doplňkový kožený nábytek - křesla, židle, pohovky, taburety, stoly.

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.

Montáž - osvětlení Elektrikářské prácerekonstrukce - domovní rozvaděče Rekonstrukce - kuchyně Sádrokartonářské práce

Velkoobchod a internetový prodej s ratanovým nábytkem.

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.