NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej nábytku: - kuchyně a kuchyňské linky - obývací nábytek a sedací soupravy - ložnice - studentské a dětské pokoje - úložné prostory.

FÄRBER CZ s.r.o. – zastoupení firmy Färber GmbH SRN. Renovace: - interiérových dveří domovních - dveří zárubních dřevěných a kovových - kuchyňských linek - vestavěných skříní - schodů včetně zábradlí. Dodávky a montáže: - obložkovaných zárubní - plovoucích podlah - bezpečnostních a protipožárních dveří značky Festa.

Zastoupení firmy Farber. Renovace: - dveře interiérové, domovní. - zárubní dřevěných a kovových - kuchyňských linek a skříní. Dodávky a montáže: - obložkových zárubní - plovoucích podlah - krytu topných těles. Prodej a montáž plastových oken zn. Finistral. Montáž bezpečnostního systému dveří značka Sherlok. FÄRBER ...

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -koupelnový nábytek -nábytek na míru. 3-D návrhy interiérů na PC**.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně

-výroba nábytku na míru -půjčování párty atrakcí

Firma nabízí tabule, nástěnky, vitríny, školní nábytek, lavice, projekční techniku, data - video projektory a kancelářské potřeby.

On-line prodej, eshop: - sedací vaky značky ElSack - sedací pytle značky ElSack - kancelářské židle - kancelářská křesla - komerční sezení - sofa a sedačky.

Koupelny, velkoobchod a maloobchod. Kuchyně - výroba na míru. Rekonstrukce interierů - přestavba koupelen..

Kožené sedací soupravy. Firma BYTCENTRUM v.o.s. vznikla v roce 1992. Jako jedna z mála na českém trhu se začala věnovat výrobě a prodeji kožených sedacích souprav, s možností úprav rozměrů dle požadavků zákazníka.

Hydrantové systémy, skříňky pro hasící přístroje, výroba kovových skříněk.

Nabídka prodeje sedacích pytlů. V sortimentu jsou vaky pro děti, dospělé a doplňky jako jsou náhradní obaly a náplně. Možnost výběru z různých materiálů

Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové ...

Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba, export a import: - zdravotní matrace - postele a postelové systémy - lamelové rošty - lůžkoviny a příslušenství.

Specializujeme se na sedací soupravy, křesla a taburety.

Naše společnost se zaměřuje na internetový prodej nábytku do interiéru a exteriéru. Naleznete u nás nábytek do obývacího a dětského pokoje, kuchyně, koupelny nebo zahrady. Zajišťujeme dovoz a montáž.

Společnost SSI Schäfer s.r.o. poskytuje služby v oblasti odborného řešení pro logistické systémy a techniku pro odpady. Jsme hlavním dodavatelem plánování a zavádění sloučených logistických systémů. Dále nabízíme moderní koncepty při nakládání s odpady. Logistické systémy - automatizované třídící a skladovací systémy - manipulační systémy a ...

Dodávky dětstkých nastavitelných židlí JITRO a dalších dřevěných doplňků do dětkých pokojíčků.

Malování, lakování, nátěry: -okna, dveře -dřevo, plast -podlahy -dřevěné, parketové, PVC, koberce. Zakázková truhlářská výroba: -opravy a repase oken i dveří ve staré i nové zástavbě -výroba zakázkových kuchyní a nábytku -repase (rekonstrukce) starožitného nábytku od roku 1758. Stavební práce: -rozsáhlé zkušenosti s ...

Výroba: - eurooken - balkónových a vnitřních dveří - atypických kuchyňských linek. Zakázková výroba nábytku. Výroba celodřevěných schodišť.

Zakázkové truhlářství Výroba - nábytek Soustružení