NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Hlavní činností firmy SIT art s.r.o. je výbava interiérů kanceláří a ostatních firemních prostor nábytkem formou na klíč. Produkty: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - kuchyně.

Společnost EKOPRAG CZ, s.r.o. provozuje obchod s indickým nábytkem a doplňky do domácnosti. Navsarishop nabízí velký výběr originálního zboží, které pochází z malých manufaktur v Indii. Jedinečný indický nábytek a dekorace za skvělé ceny.

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Montáž - kuchyně Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - obklady Stavební firma - kompletní rekostrukce a opravy bytů, rodinných domů, kanceláří Zednické práce - štukatérské práce Vodoinstalační práce

Výroba: - vestavěných skříní - ložnic - obývacích pokojů - kancelářského nábytku. Nově jsme naší nabídku rozšířili o služby zakázkového truhlářství. Výroba z masivu: - interiér - schody, zábradlí - dveře včetně zárubní - patra na spaní - palandy - nábytek (dýha) - zahradní nábytek - stoly + lavice, pergoly, chatky atd.

Jsme firma zabývající se montáží kuchyní a montáží kuchyňských linek všech výrobců.

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Designového kuchyňského studia, které nabízí nejvyšší řadu kuchyní německého výrobce Schüller – exkluzivní a designové kuchyně next 125 a kuchyně next line. Každá kuchyně je projektována architekty individuálně dle požadavků zákazníka. Všechny výrobky – kuchyně, stoly, žídle a bary next jsou vyrobeny alespoň z 70% PEFC-certifikovaného materiálu.

Truhlářství. Zakázková výroba a návrhy nábytku: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba a opravy obuvi, ...

Moderní nábytek, bytové doplňky a styl bydlení. Najděte si svou nejbližší prodejnu. Stáhněte si aktuální katalog sortimentu (obývací pokoje, sedací soupravy, křesla, jídelny, ložnice, bytové doplňky). Nabízíme design, funkci a

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám nabízí zakázkovou výrobu nábytku: - kuchyňské linky - jídelní stoly - kompletní řešení obývacích pokojů - vestavné skříně - komplexní zařízení šaten - ložnicový nábytek.

Zakázková výroba různých druhů nábytku z lamina. Realizace: - kompletních kuchyní - kanceláří - nábytkových stěn - i jiné druhy nábytku a doplňků dle požadavku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Vybavíme: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - šatny - ložnice - předsíně - koupelny - kanceláře - prodejny.

Prodej nábytek: -ratanový, rattanový -čalouněný -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -jídelny -předsíně.

Prodej: -nábytek: -kuchyňský -ratanový -obývací stěny -skříně.

Firma sa specializuje na dovoz a prodej nábytku a bytových doplňků nejvyšší kvality od renomovaných italských výrobců. Zároveň provádíme návrh a realizaci interierů na klíč. Bytový architekt přímo na prodejně. Nabízíce nábytek do všech prostor každého interiéru: - do obývacích pokojů - do ložnic - jídelen - dětských pokojů - ...

HSP, s.r.o. je interiérová - návrhářská a realizační firma bez vzorkové prodejny a skladu zboží. Zaměřuje prostory, navrhuje interiéry, dodává i montuje následující zboží, které je pouze zlomkem skutečného rozsahu nabídky firmy. Prodej: - dětské pokoje - hotelový nábytek - jídelny a rohové lavice - kancelářský nábytek - ...

KUCHYNĚ : - komplexní řešení Vaší kuchyně na míru - doživotní záruka na veškeré pohyblivé části - certifikáty kvality - zaměření přímo v místě realizace - moderní trendy v kuchyních - skříňky opatřeny ABS hranou - možnost výroby atypických modulů.

Zakázkové truhlářství, řemeslné práce. Výroba: - okna - dveře - knihovny - komody - kuchyňský nábytek - stoly - židle - obývací sestavy - ložnice - lavice - pergoly - vrata - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.. Vše zhotovýme na přání zákazníka.

Společnost se specializuje na realizace kompletních interiérů bytových a rodinných domů.

Prodej, maloobchod: -koupelnový nábytkek

Kychyně, výroba kuchyní. Naše sestavy jsou svou kvalitou srovnatelné s tradičními výrobci a při výrobě je používáno odolných folií a samozřejmě i lamina.

Dodávky, prodej: - španělské obklady a dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vodovodní baterie - nábytek do koupelen - koupelnové doplňky.