NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Dovoz, import, prodej: - luxusní kolekce značkového nábytku AICO Design: - nábytek v zámeckém stylu, moderní či funkcionalistický: - jídelny, bary, ložnice, pracovny, sedací soupravy, křesla, taburety, stolky, komody - interiérové doplňky americké provenience: - designové přehozy, polštáře, přikrývky - tapety ...

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - rekonstrukce interiérů objektů. Produkty: - kuchyně - skříně - schody - příčky - vybavení obchodů - kanceláře.

Vývoj, návrh, projekce, výroba pro mateřské školy - systémové vybavení interiérů tříd a heren městečka, domky a patra Vývoj, návrh, projekce, výroba pro mateřské školy - systémové vybavení interiérů tříd a heren stoly a židle, městečka, domky a patra, šatny, skříně na lůžkoviny, koupelny speciální nábytek, podlahy, regály, ...

Nabízíme nábytek a domácí dekorace od finských výrobců Boknäs, Niemen Tehtaat, Sievä, Laitala, Pohjanmaan, švédské firmy FURNINOVA.

Jsme truhlářská firma zabývající se výrobou interiérů, malosériového a atypického nábytku. V našem oboru působíme více než 16 let. Klademe důraz výhradně na kvalitu zpracování Vaší zakázky a její provedení ale nejen to, také Vás mile může překvapit náš smysl individuálního řešení, zkrátka dle Vašich představ.

Výroba: - kuchyně - nábytek.

Návrhy a výroba - nábytek i atypický Architektonické návrhy

Truhlářství, podlahářství -vestavěné skříně -zakázková výroba nábytku

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Montáž - nábytek Výroba - atypické a interiérový nábytek (skříně, postele, stoly, ...)

Truhlářské práce Restaurování - starožitný nábytek Zakázková výroba - kuchyně Opravy - nábytek Montáž - nábytek - nábytek z masivu a lamina vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi, ložnice, dětské pokoje, botníky.

Jsme firma, která vznikla v roce 1995 zabývající se zakázkovou výrobou z masivu, lamina i dýhy.

Originální koš na prádlo, koš na třídění prádla, koš na tříděný odpad, koš na hračky, koš na třídění hraček, koš na lůžkoviny, koš na čisté prádlo, úložné prostory. 100% český výrobek, 100% ruční práce, 100% český design.

Prodej a e- shop - svítidla Prodej a e- shop - krby Prodej a e-shop - nábytek a bytové doplňky

Luxusní postele a matrace Saffron. Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Kuchyně, koupelny přestavba, realizace. 3D návrhy.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek PROFIL -lékařský nábytek PRAKTIK -obývací stěny STONE -ložnice LINDA. Služby: -kompletní realizace interiérů včetně návrhu a odborného poradenství -zajištění vybavenosti interiérů nemocnic, škol, domovů důchodců, apod. o sedací nábytek, záclony, žaluzie, kancelářské doplňky, ...

Provoz internetového obchodu VOX Nábytek v ČR, kvalitní nábytek ve stylovém designu. Nábytek pro děti, do ložnice, jídelny a obývacího pokoje. Více na www.voxnabytek.cz

Společnost Alax vyrábí a dodává kancelářský nábytek, bytový nábytek, je specialista na dětský a zdravotnický nábytek. Nabízíme širokou škálu designových židlí, křesel a sedacích souprav, návrhy a projektování interiérů, realizace na klíč.

Nábytkové studio Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytek, tapety, záclony i závěsy - garnyže, zrcadla, osvětlení.

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím