NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba a prodej: kovaný nábytek-postele, židle, stoly, křesla, lavice, zahradní nábytek.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Nábytek velkoobchod a maloobchod: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - dětské a studentské pokoje - matrace a postele - bytový nábytek - sedací soupravy - kuchyně - spotřebiče.

Ergonomická řešení kuchyní. Specializujeme se: - drátěný program a chytré systémy odpadkových košů.

Montáž, servis, prodej a pronájem kancelářského nábytku. Konferenční a kancelářské židle, věšáky i ostatní interiérové prvky, zejména značek Techo, Alfa a Alba. Nabízíme komplexní řešení pro firmy i soukromé subjekty. Zařídíme Vám kancelář na klíč.

Prodej zařízení obchodů, výroba, dodávka a montáž vybavení obchodů, panelů s příslušenstvím, vitrín, prostorových a hliníkových stojanů, pokladních pultů, regálů. Výroba a návrh obchodního, kancelářského a bytového nábytku.

Casa Rio zajišťuje komlexní design interiéru pro náročné zákazníky s důrazem na specifické požadavky jakým je např. bazilské dřevo: - brazilský nábytek. - brazilské dřevo, parkety, obklady, desky - modely lodí z ostrova Mauricius - koupelny Villeroy&Boch koupelnové doplňky KEUCO.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Nabízíme značkové italské kuchyně CUCINE LUBE, která je jedním z největších výrobců kuchyní pro domácnost v Itálii. Špičkový italský design a kvalita oslovuje zákazníky po celém světě, kam firma exportuje do více než 50 zemí a 6 světadílů. Kuchyně: - Allegra - Asia - Debora - Fanny - Flavia - Katy - Malizia - Marta - Monia - ...

Truhlářství. Truhlárna, výrobky ze dřeva na míru. Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku do obývacích pokojů, kancelářského nábytku..

Výroba nábytku, zakázkové truhlářství.

Kvalitní masivní postele a doplňky, matrace, lamelové rošty.

Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku pro komerční a administrativní prostory

Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Nabízíme kožené a čalouněné sedací soupravy, šatní skříně, komody, botníky. Dodáváme bytový nábytek německých a italských značkových výrobců.

Sleva na nábytek, sleva na vybavení domácnosti nebo jen levnější nový doplněk či službu úklidové firmy.

U nás v kuchyňském studiu Kuchyně HERZ realizujeme vysoce kvalitní kuchyně na míru. Z nabídky kuchyňského studia Kuchyně HERZ si vyberete kuchyně moderní, designové i rustikální. Kuchyně vyrábíme ve spolupráci s německým partnerem již třikrát oceněným asociací středních výrobců kuchyní. Do všeho, co děláme, dáváme srdce s cílem maximálně uspokojit ...

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Nabízíme kvalitní dětský nábytek od předních německých a italských výrobců - Geuther, Pali, Schardt a Paidi. Tento nábytek vyniká vysokou kvalitou, bezpečností, velkou funkčností a atraktivním designem. Doprava po celé ČR zdarma.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Kompletní Španělské koupelny přímý dovozce. Koupelnový nábytek série: -Orion, Natura, Prima, Artica, Nerez, Mural, Oasis, Rustica, Bora, Sabana. Hydromasážní vany a boxy: -Polysan, Sanjet, Riho, Vagnerplast, Teiko. Vany: -Ravak, Teiko, Vagnerplast. Sprchové kouty: -Hüpe, Metalkris, Ravak. Obklady a dlažby: -Atlas Concord, ...