NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej a montáž kuchyňských linek a doplňků.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Zábýváme se použitým, novým a outletovým kancelářským nábytkem a vybavením. E-obchod, e-shop, internetový obchod. Značkový nábytek levně. Služby: - spaceplaning - prováděcí projekt - stavební úpravy - poradenská činnost - stěhovací služby - pronájem nábytku. Použitý nábytek: - kancelářské stoly - konferenční stoly - ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba -kancelářský nábytek -počítačový nábytek Nábytek je dodáván přímo do kanceláře již smontován. Možnost zaslání katalogu nábytku. Poradenství. Konsultace. Dodávky na klíč-dle přání zákazníka: -dodací lhůty 2-3 týdny. ...

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Česká společnost VIOLA vznikla v roce 1990. Od roku 1993 vyrábí veškeré zboží pod vlastní ochrannou značkou, která byla postupně rozšířena pro většinu států Evropy a Severní Ameriky. Od počátku roku 2005 začala na českém trhu působit další divize zabývající se replikami starožitného nábytku.

Přímí dovozci stylového nábytku z Holandska. V našich prodejnách v Praze, Rudě u Nové Strašecí a Chomutově si můžete vybrat ze širokého sortimentu nového i použitého nábytku. Dovezený použitý nábytek restaurujeme a opravuje tak, aby splňoval nejvyšší požadavky našich klientů.

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

České a slovenské sektorové kuchyně. Cenová dostupnost - garance nízkých ceny v Praze. Krátké dodací lhůty. Široká nabídka spotřebičů, dřezů a pracovních desek. Nákup bez peněz - Sporoservis. Návrhy, základní montáž zdarma. Návrhy na počítači. Doprava zajištěna. Osobní přístup k zákazníkovi.

TRUHLÁŘSTVÍ JAN ŠIPKA Individuální tvorba nábytku Realizace návrhů architektů Vlastní návrhy a řešení vašich požadavků Architektonické služby (bytový architekt, návrhy interiérů) Truhlářská výroba: - kuchyně na míru (kuchyňské linky) - koupelny (koupelnový nábytek) - ložnice - dětské pokoje - stylový nábytek - skříně - knihovny - ...

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a kuchyní na klíč. Zdarma projekty a stavební povolení. Specialisté pro panelový dům. Rekonstrukce interiérů rodiných domů. Koupelnový nábytek a vestavěné skříně. Airless stěrkování panelů.

Kompletní řešení pro Vaši kuchyň, pokoj, restauraci, kancelář, dům.

Studio zdravého spaní. Postele a ložnice v přírodním provedení z české a německé produkce. Značkové matrace a rošty – aktivní pěnové matrace. Největší prodejce postelí a ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. Široká nabídka matrací a roštů : systém VALTY®, aktivní matrace CELTEX®, matrace z PUR pěny DURÉN® Komfort ...

Naše firma pod značkou SOFI design s.r.o. je mladou firmou na českém trhu. Nabízíme: - obklady - dlažby - kompletní sanitární vybavení koupelen - venkovní dlažby - dlažby pro obchodní, bytové a komerční prostory - keramické fasády - dřevěné podlahy - kompletní vybavení interiérů.

Služby: -výroba nábytku na míru -zaměření v bytě zákazníka zdarma -grafické návrhy. Prodej: -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -rohové palandy -vyvýšené postele -patrové postele -matrace a rošty.

Meublex s.r.o. se již od r. 1999 specializuje na výrobu nábytku a to především vestavěných skříní a kuchyňských linek.

Výroba kuchyní, skříní a ostatního nábytku