Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Renovace metodou PORTAS je alternativou k nákupu nových věcí a k natírání starých dveří a rámů. Renovace: - dveře - domovní dveře - kuchyně - skříňový nábytek - schody. Výroba: - koupelnový nábytek - kryty topných těles na míru.

Firma Armati - specializované koupelnové studio, kompletní vybavení koupelen, konzulace, návrhy, poradenský servis.

Interiérové vybavení na klíč dle přání zákazníka: - kancelářský nábytek - bytový nábytek - studentský nábytek - atypický nábytek - sedací nábytek - podlahové krytiny - dveře. Služby: - truhlářské práce - montáže nábytku - kompletní rekonstrukce interiérů - poradenství - architektonické služby.

Nabízíme komplexní zpracování řešení interiérů v rámci developerských i privátních projektů.

ALEXA STUDIO spol. s r.o. zastupuje na českém trhu francouzského výrobce kuchyňského a koupelnového nábytku, společnost MOBALPA. Nabízíme více než 500 modulů skříněk a další řadu dekorativních prvků pro téměř 40 modelů moderního i rustikálního nábytku. Poskytujeme pětiletou garanci na všechny komponenty. Na kování dvířek pak dokonce 25 letou ...

Malo i velkoobchod vybavením pro koupelny. Prodej obkladů a dlažeb, van, sprchových koutů, baterií. Kompletní realizace koupelen.

Internetový obchod zabývající se prodejem luxusních spotřebičů, dřezů a dřezových baterií od renomovaných společností Bosch, Miele, Siemens, Franke a Schock.

Vrtání děr do zdí, panelů, dlaždiček, montáž háčků, osvětlení. Sestavování nábytku, postelí, skříní, knihoven, regálů, stolů a židlí. Zavěšení poliček, obrazů, zrcadel, věšáků, držáků. Štípání dříví a jeho úklid. Natírání plotů. .

Prodej vybavení pro sklady, dílny, kanceláře, sociální zařízení a venkovní prostory

Studio nábytku a interiéru. Výroba veškerého nábytku z lamina, dýhy a masivu, včetně stavebních prvků. Jednotlivé kusy i komplexní dodávky.

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

Dovážíme komfortní polohovací křesla a sedací soupravy z Norska značky Stressless. Křesla i sedací soupravy nabízíme s polohovacím systémem Plus, který zajišťuje správnou oporu hlavy a bederní páteře. Prodloužená záruka 10 let na polohovací systém.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Specializujeme se kuchyně české produkce. Nabídka naší firmy obsahuje širokou škálu materiálů. Kvalitní české kuchyně na míru: - HELIS - otěruvzdorná fólie, barva bílá - SAVA - otěruvzdorná fólie, barva modrá, vanila, mahagon, zelená javor, javor, bříza, olše, buk natur, ořech, dub mořený, dub windy a světlý dub - HELA - ...

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Zakázková výroba nábytku. Sortiment: - ložnicový nábytek - kuchyně - doplňkový nábytek - skříně a komody - kancelářský nábytek - sektorový nábytek.