Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Truhlářství. Reklamní činnost a marketing. PS-Kuchyně - kompletní řešení nové kuchyně i přestavby současné kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: - kuchyňský nábytek.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.

Základní činností firmy je zpracování architektonických návrhů, výroba a vlastní realizace interiérů: - administrativních budov - rodinných domů - bytů - obchodních a společenských prostor - restaurací - hotelů.

Dovoz a prodej Italských designových židlí. Interierový design a poradenství. Vizualizace interierů. Komplexní vybavení nábytkem - restaurace, hotely, kavárny, domácnosti. Značky: - Pedrali - Origlia - Emmei - Biebi - Up-On - Infinitidesign - Matrix. Kategorie Podle užití: - barovky - interiér - komerční - venkovní - ...

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

INTERNETOVÝ OBCHOD, EOBCHOD, E-SHOP, ESHOP, PRODEJNA NA UVEDENÉ ADRESE Doprava ZDARMA při objednávce nad 20.000, - kč Pro odeslání Vaší objednávky není nutná registrace do naší databáze! VYBAVENÍ KOUPELEN : Prodej koupelnového vybavení.

Prodej: - designový a kancelářský nábytek. Přední světový výrobce designového nábytku a židlí do: - kanceláří - bytů - veřejných prostor. Nabízíme Vám komplexní řešení, návrhy interiérů a inspiraci. .

HM nábytek, vítejte ve světě nábytku a vybavení interiéru. Široký sortiment, vlastní doprava po celé ČR a nejnižší ceny na trhu! Nákup z pohodlí pro Vaše pohodlí.. V našem e-shopu naleznete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment nábytku, přehledně řazený do sekcí, např. ložnice, dětský pokoj, dětské postele, sektorový nábytek, ...

Specializujeme se na zajištění kvalitních služeb v oblasti prodeje nábytku pro gastronomická zařízení. Nabízíme především nábytek širokého využití pro terasy a interiéry: - restaurací - kaváren - jídelen - hotelů - institucí který dobře odolává každodennímu používání. Na českém trhu zastupujeme dva renomované zahraniční výrobce: - ...

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.