Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

RelaxBag.cz to je široký výběr sedacích pytlů a vaků od předních značek jako Alibaba, Bless, EuroBall a mnoho dalších.. Nakupujte sedací vaky a pytle za levné ceny.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Výroba, návrhy, realizace interiéru na zakázku a veškerých atypických prvků - stylový masivní nábytek, knihovny, sedací soupravy s potahy v kůži i v látce. Dekorace do bytu, bytový textil, osvětlení, lustry, obrazy a zrcadla.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...

Výroba kuchyňských linek, ložnic, koupelnového a kancelářského nábytku, atypických bytových doplňků, restaurací, barů.

Nábytek, návrhy a realizace interiérů, montáž. Kancelářský nábytek NO+BL, Hobis. Pracovní kancelářské, konferenční, ergonomické a dětské židle.

Zakázkové truhlářství Roman Schuster Praha – naše zakázkové truhlářství vyrábí schodiště, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek. Zakázkové truhlářství pro zákazníky zejména z regionu Praha střední Čechy kompletně vyrábí nábytek na zakázku: schodiště, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek. Dále vyrábíme okna (eurookna), interiérové dveře a ...

Firma ASTO Český nábytek již od roku 1989 vyrábí kvalitní, ručně zpracovaný nábytek z buku a dřevěných desek. Vyrábíme tři druhy nábytku: Stylový, Moderní a Současný trend. Celkem nabízíme cca 150 druhů nábytku, který je praktický, účelný, variabilní. Samozřejmostí je výroba atypických kusů na míru. Zakázková výroba napomáhá k vytvoření si ...

Jedinečný nábytek do interiérů i exteriérů a bytové doplňky z přírodních materiálů: - mísy, tácy - koše, prádelní koše - svíce, svícny - koberce, rohože - keramika - vázy, misky, sushi tácky - lampy stolní, nástěnné, vysoké - rámy a rámečky, zrcadla - polštáře, povlaky, ubrusy, protírání

Společnost SCONTO Nábytek k.s. jako dceřiná společnost Möbel Walther AG, Gründau (http://www.moebelwalther.de/) patří k jedné z největších společností zabývajících se obchodem s nábytkem v Evropě. Obchodní domy SCONTO Nábytek svým zákazníkům nabízejí nejrozmanitější typy nábytku a bytových doplňků nejen od renomovaných zahraničních výrobců, ...

Maloobchod, velkoobchod: -instalatérské potřeby -rozvody vody a topení PPR, PE*, CU*, -izolace na potrubí -vodoměry -odpadní potrubí PVC, HT*, venkovní KG -vodovodní baterie PAFFONI, RAF, FARIS, MYJAVA, METALIA, sifony -ventily kulové, pojistné, redukční, radiátorové, plynové -radiátory deskové a trubkové ...

Služby: - zakázková výroba nábytku - čalounické práce - zpracování 3D návrhů interiéru - montáže - doprava. Výroba: - nábytek - vybavení interiérů: - veřejných - společenských - obchodních - kancelářských - bytových.

Výroba: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky na míru - postele - dětský nábytek.

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Katalogový prodej vybavení kanceláří, dílen, skladů, sociálního zázemí i venkovních prostor firem. Významnou součást našeho sortimentu tvoří i transportní a manipulační technika.

Zastoupení designových firem z celého světa. Výroba, prodej: - dveře z masivních dřevin - dýhované a lakované dveře - nábytek a sedací soupravy - posuvné stěny - schodiště - truhlářsko - stavební výrobky.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.

Prodej rustikálního nábytku: - komody - vitríny - skleníky - šatní skříně - knihovny - psací a jídelní stoly - židle - rohové sety - sedací soupravy - konferenční stolky - předsíňové stěny - věšáky - botníky - kuchynské linky - osvětlovací tělesa.

Ukážeme Vám, že pro vytvoření elegantní kuchyně není rozhodující kolik peněz do ní chcete investovat. Umíme sestavit kuchyň na míru nejen Vašemu prostoru, ale i Vaší peněžence. Navíc zajišťujeme jak návrh, přípravu, realizaci, tak i stěhování a montáž kuchyně, tedy celkový servis bez starostí.