NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Truhlářství. Tesařství. Zakázková výroba: -bytový nábytek kuchyně -schodiště -dveře -eurookna.

Truhlářské práce. Výroba nábytku - kuchyně, postele, vestavěné skříně.

Služby, voda-topení-plyn: -domovní a venkovní instalace vody, kanalizace -ústřední a etážové vytápění -podlahové topení -dodávka a montáž plynových rozvodů včetně projektu a revize -průmyslové instlace vody, kanalizace, vytápění, plynu -autorizovaný servis kotlů DAKON -prodej, montáž a servis kotlů značky ATMOS -připojení vodáren -montáž ...

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Kompletní sortiment nábytku: - výroba na zakázku - splátkový prodej - zařizování interiérů kanceláří, obchodů, ordinací, čekáren.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - kuchyně. Kompletní návrhy interiérů. - interiéry Kuchyně i ve vysokém lesku (různé materiály dle výběru zákazníka, korpus z lamina a dřevěná dvířka).

Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů

Výroba - kuchyně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - kancelářský nábytek (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - vestavěné skříně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru)

Výroba - repliky historického nábytku - doplňky z mramoru a broznu

Dodavatel prvotřídních anglických kuchyní a výběrových pracovních desek z masivního dřeva.

Dovoz, prodej, výroba: -exklusivní nábytek z masivu.

Prodej - postele kovové s roštem v kombinaci s jutou nebo bez - jídelní stoly - židle - noční stolky - nábytek z masivu, indického dřeva - retro a anglický nábytek Prodej - koupelnový nábytek E-shop - koupelnový nábytek - postele (kovové s roštem v kombinaci s jutou nebo bez) - jídelní stoly - ...

Společnost DEFO spol. s r.o. se specializuje na prodej designového bytového a kancelářského nábytku, nabízí široký sortiment pro vybavení domácností, kanceláří a hotelů, přičemž veškerý obývací nábytek máme skladem. Na našich prodejnách v Průhonicích ( vedle Electroworldu ) a Praze 9 Hloubětíně najdete velké množství sedacích souprav, osvětlení, ...

E-shop: - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, obývací stěny, ložnice.

Výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice, postele - kancelářský nábytek - nábytek na zakázku.

Prodej: - kuchyně - vestavěné skříně - kuchyňské spotřebiče.

Nabízíme milovníkům poctivého bytového vybavení velký výběr stylového, dokonale masivního, navíc exotického mahagonového a teakového nábytku.Každý kus je original, nejlepší zpracování bez chemického ošetření, které přetrvá desítky let.Celé sestavy, ale i jednotlivé díly takového nábytku neobyčejně oživí váš dům, byt, ale i zahradu, a prostoupí je ...

Čalounictví: -kompletní čalounické práce. Truhlářství: -výroba, kompletní truhlářské práce. Výroba: -zdravotní matrace -celočalouněné válendy s úložným prostorem -dvoulůžka (letiště) na míru s úložným prostorem, postele -sedací soupravy -paravány, zástěny, dělící stěny -rolety. Šití: -anatomické autopotahy. Opravy: ...

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Výroba a prodej matrací, postelí, roštů, polštářů a pelíšků pro psy. Nabízíme kvalitní, ekologické a osvědčené výrobky. Výroba na zakázku. Velký výběr různých kombinací rozměrů a materiálů. Prodejny v mnoha městech, doprava po ČR nad 1500 Kč zdarma.

Výroba: - žebřiny a herní zařízení pro děti - nábytek a vybavení ze dřeva a lamina.