NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytëk s doplňkovým prodejem obuvi a koženého zboží

Firma SOLOFORM, spol. s r.o. byla založena českými a německými společníky při první bankovní výstavě FIBEX v roce 1992 se zaměřením na navrhování interiérů a vybavování bank organizačním nábytkem: - kancelářské a archivační skříně - kartotéky - registratury - lístkovnice - pokladní boxy - šatní skříňky.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky

Truhlářství, výroba. - nábytek - kuchyně - skříně - židle - stoly - dveře, okna - schody - vrata

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - vybavení kanceláří, restaurací, obchodů

Služby: - montáž, demontáž nábytku.

Zrušení firma. Výroba a prodej - kancelářský nábytek:

Dům nábytku. Prodej: - nábytek - bytové doplňky - svítidla.

Prodej: -sloupy -nábytek -dekorace -předměty z litin -krby a kamna -starožitnosti -zahradní doplňky.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Výroba. - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba dveří, vrat, oken, schodišť, zábradlí, kuchyní a zakázkového nábytku. Penzion Červeňáček Adresa: Polnička 95 591 02 Mobil: +420 775 332 759 Mobil: +420 775 120 777 Email: afialov@seznam.cz WWW: http://www.penzion-cervenacek.cz

Maloobchod, montáž: - nábytek - kuchyně Kompletní nabídka bytového nábytku.

Výroba, maloobchod: - dřevěný nábytek - židle - stoly - lavice

Truhlářství. Výroba: - kuchyně na míru - veštavěné skříně - bytový a kancelářský nábytek. Dodávka, prodej: - vestavné spotřebiče.

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Výroba: -řadové šatní skříně -botníky i nábytky pro školy a podniky.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...