NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Výroba a prodej nábytku Příbram. Čalouněný, nečalouněný, bytové doplňky, nábytek na míru, ložní prádlo, prodej na splátky i bez navýšení, konzultace, zkušenosti z výrobou a prodejem více jak 15 let.

Truhlářství . Prodej dřevěných a plastových oken Prodej kuchyní Výroba kuchyní, renovace vč. dvířek Výroba eurooken vč. dveří Výroba atypických schodů Výroba zábradlí a plotů Zakázková výroba Výroba a renovace kuchyní, atypických schodů, zábradlí, plotů i eurooken.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře - schodišťě. Obklady stěn a stropů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn. Sanita: -sanitární keramika -vany kovové, akrylátové -masážní systémy a panely -sprchové kouty -koupelnový nábytek, doplňky -vodovodní baterie -senzorové splachovače -sanitární čerpadla -tlakové spínače -podomítkové a povrchové nádržky -nerezový program ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn. Sanita: -sanitární keramika -vany kovové, akrylátové -masážní systémy a panely -sprchové kouty -koupelnový nábytek, doplňky -vodovodní baterie -senzorové splachovače -sanitární čerpadla -tlakové spínače -podomítkové a povrchové nádržky -nerezový program ...

Jsme český výrobce kuchyňských linek, vestavěných skříní a atypického nábytku na míru. V současné době se zvyšují požadavky na optimální využití prostoru, funkčnost zařízení a vybavení. Není opomíjena ani útulnost. Kuchyň je velmi často spojována s jídelnou nebo obývacím pokojem. .

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Prodej. Kancelářský nábytek: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek a bytové doplňky kuchyňské linky, kancelářský nábytek, okna, dveře, samonosná schodiště, obklady, obložení schodů. Výroba, montáž: -vestavěné skříně.

Zakázková výroba dveří z masivu - Athena - dveře - okna - nábytek - kuchyně

Bazar nábytku: -prodej použitého nábytku a doplňků do domácnosti.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňské linky, dvířka.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - jídelní stoly - židle - kancelářský nábytek - vlastní projekce interiérů. Stavební truhlářství.

Prodej a opravy: - čalouněný nábytek.

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.