Truhlářství Marian Čupr

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

I.V.N. spol. s r.o. - výroba atypického nábytku
Doménou naší společnosti je výroba malosériového a atypického nábytku. Navrhneme, vyrobíme a dodáme nábytek i vybavení pro vaše kanceláře, recepce, jednací místnosti, hotely, vestibuly, restaurace i bytové interiéry. Kompletně vám navrhneme a zrealizujeme komerční i nekomerční interiéry. Neváhejte se na nás obrátit.
I.V.N. spol. s r.o. - výroba atypického nábytku
Dodávka, montáž: - žaluzie - předokenní rolety - shrnovací dveře - garážová vrata. Truhlářství: - výroba nábytku - zakázková výroba - vestavěné skříně.

Výroba, prodej: -nábytek a bytové doplňky: -pro interiéry obchody, restaurace, kanceláře.

Výroba nábytku na míru dle požadavků a přání zákazníka: -kuchyně -dveře -vestavěné skříně.

Výroba, prodej, oprava, servis: -kolečkové a konferenční židle: -plastové, skořepinové, čalouněné, kožené -vlastní kancelářské, skořepinové židle a křesla -atypických židlí a křesel -barové židle -lavice do společenských a zdravotních prostor -židle se synchronním i houpacím mechanismem -pracovní židle do výrobních ...

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ VÝCHODNÍ MORAVA JN INTERIER: -stolař, truhlář, nábytkář Zakázková výroba, prodej: -vestavěných skříní, vestavené skříně s posuvnými nebo otevíracími dveřmi, interiér skříní -police, šatní skříní, zásuvky, drátěný program, držáky na pásky, kravaty. -výplně dveří-zrcadla s bezpečnostní folií, široká škála ...

Sedací vaky, sedací pytle - nabízíme Vám široký sortiment velikostí a barev velice stylového a zároveň vysoce praktického sedacího nábytku - Sedací vak nebo také Sedací pytel. Součástí nabídky jsou i taburety, podnožníky, ale také polystyrenové kuličky, které jsou nedílnou součástí sedacích vaků – pytlů.

Velkoobchod, prodej: -sedací nábytek -židle -jídelní a konferenční stoly -komody -kancelářské židle -křesla -věšáky -psací stoly -postele. Autodoprava. Zásilková služba. Sklad: -Bystřice pod Hostýnem, Slobodova 608 tel.:573381970.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Návrhy, výroba, realizace: -kuchyňské linky, kuchyně -interiérový nábytek, interiéry.

Maloobchod, prodej: - nábytek - nábytkové kování.

Truhlářství.Stolařství. Výroba, dřevovýroba, návrhy na PC, realizace, montáže, prodej: -interiérový nábytek na zakázku: -bytový: -dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje -chodbové nábytkové sestavy -kuchyně, kuchyňský nábytek. -kancelářský -lékařský. Materiál: -laminované dřevotřísky olepované PVC hranou -výběr ...

Výroba: - čalouněný nábytek - dětský nábytek - nábytek pro jídelny

Stolařství, truhlářství. Stolařská výroba: - nábytek (zakázková a isériová) - dřevěné ploty.

Čalounictví. Práce: - čalounické - oprava čalounění. Výroba: - čalouněný sedací nábytek.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací nádržky -kopelnový nábytek a doplňky -obklady a dlažba -další materiály: -tepelné izolace EKOFLEX -tmely, lepidla, pěny.

Renovace - kuchyně Renovace - nábytek Bchodní činnost - káva frapé a horké nápoje do restaurací a podniků Renovace - dveře

Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek do restaurací a hotelů Zakázková výroba - nábytek

Truhlařství, truhlářská výroba: -oken, EURO-OKNA -dveří, dveře -bytový nábytek: -ložnice -kuchyně, kuchyňské linky.

Stolařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Výroba: -dřevěná okna -dveře interiérové (vnitřní), venkovní.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské -truhlářské.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -podlahové krytiny tuzemské,dovozové -koberce,plovoucí podlahy -štěrkovací hmoty,lepidla -doplňkový sortiment. Služby: -dodávka,montáž.