NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej: -nábytek -čalouněné sedací soupravy -skříně -dětský nábytek -obývací stěny -kuchyně.

Zakázková výroba, prodej: -nábytek z materiálu lamino -dveře, vrata z masivu. Realizace: -vybavení interiérů: -kanceláře, restaurace ap.

Návrhy - interiéry na klíč Zakázková výroba - nábytek atypické tvary

Designerské služby. Realizace kuchyní a navazujících interiérů. Montáž : - vestavěné skříně a šatny - hmotné rozvržení interiérů s kompletní realizací na klíč.

Výhradní distributor, prodejce: -produkty Amazonas, Elcomal a Kelsyus pro ČR a SR. Provozovatel: -internetový obchod, e-shop www.houpacisite.cz: -houpací sítě -závěsná křesla -upevňovací prvky, stojany -šátky na nošení -sedací pytle -židle, stany k vodě či kempování.

Čalounictví. Čalounické práce, oprava - odvoz, dovoz: -kompletní vybavení interiérů, bary -sedací soupravy na míru včetně rohových či zdravotních matrací -kuchyňské lavice -dveře -zahradní nábytek -čalounění veškerých typů aut - kočáry, veteráni.

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, nábytek do MŠ a ZŠ, dětské pokoje.

Zakázková výroba -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -stoly -postele -kancelářský nábytek -školní nábytek

Prodej: -kancelářských židlí a křesel -jídelní židle -sedací soupravy a další.

Výroba, nábytek na míru: -kuchyní -tvorba bytových interiérů -návrhy interiérů ve spolupráci s architektek.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku.

Nábytkové studio. Výroba, návrhy, prodej, doprava, montáž: -interiérový nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Výroba nábytku Výroba tylů, krajek, záclon a výšivek Maloobchod v nespecializovaných prodejnách výroba - tylů -krajek -záclon a výšivek

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Stolařství. Zakázková výroba: -interiéry, interiérový nábytek -kanceláře, kancelářský nábytek: -vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, bary -vestavěné skříně -atypický nábytek: -materiál - dýha, masiv, lamino.

Maloobchod, prodej: -bytového i kancelářského nábytku: -pokojové stěny -dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský -ložnice -kuchyňské linky -rozkládací křesla. Možnost zakázkové výroby.

Výroba, dodávka, opravy: -čalouněný nábytek: -sedací soupravy -postele, válendy -matrace -lamelové rošty -židle. Opravy, práce: -čalouněný nábytek: -starožitný.

Čalounictví. Výroba sedacích soupravy na míru. Veškeré čalounické práce - opravy čalouněného nábytku, autočalounění. Velký výběr potahových látek.

Práce: -truhlářské. Výroba: -kuchyňský nábytek.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, prodej: - nábytek z masivního dřeva (masívu) - návrhy nábytku - kuchyňské linky - ložnice - obývací a dětské pokoje.

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

Společnost se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a montáží sezení, jak pro veřejné, tak i pro soukromé zařízení do kin, divadel, universit, kongresových sálů, sportovních hal a stadiónů. Zpracování: - Kovu a jeho povrchové úpravy - Dřeva a jeho povrchové úpravy - Čalounění

Velkoobchod, maloobchod, import, prodej: -nábytek -koberce (koberec).