NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Společnost SYKORA, spol. s r.o. je česká firma se sídlem ve Vizovicích v okrese Zlín, která se již od roku 1992 zabývá výrobou kuchyní a nábytku. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment produktů a služeb v kuchyňských studiích s nejmodernějším počítačovým programem pro navrhování kuchyní přesně na míru. Součástí našich nových kuchyní jsou vysoce ...

Studio zdravého spánku. Maloobchod, prodej: - ložnice a postele z masivu + čalouněné - rošty do postelí +pro dlouhodobě ležící a vysoká nosnost do 180 kg - matrace -výroba na míru, ortopedické - bytový textil - povlečení, ručníky, osušky - spodní, noční prádlo - koberce, PVC - záclony a závěsy /šijeme na míru/ - thermo prádlo /od Pleas/.

Realizace kuchyní a interiéru po celé České republice. V sortimentu naleznete německé prémiové kuchyně Schüller, Next125 a NOLTE, značkový nábytek italských výrobců, včetně osvětlení, dveří, podlah a dalších bytových doplňků. Klientský servis zahrnuje kompletní zpracování projektu až po finální realizaci interiéru.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Zdravé spaní. Maloobchod, prodej: - ložnice - postele - pohovky - selský masivní nábytek - sedací soupravy - křesla - obývací stěny - dětské pokoje a doplňky - kancelářské židle - židle - stoly a stolky - jídelní sety - skříně. Výdejní místo pro osobní odběr: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 tel.:727801655.

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Provádíme veškeré čalounické práce, zakázkové i sériové čalounění. Specializujeme se na židle, křesla, sedací soupravy, sofa, starožitný nábytek - restaurování včetně stolařských prací. Výroba na míru: sedací soupravy, křesla, matrace, plachty a taburety. Nabízíme autočalounictví - autosedáky, výplně dveří, autoveteráni.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Gazel, výrobce dřevěného nábytku z masivu je česká firma zaměřená na produkci dřevěného nábytku ze smrkového, v posledních letech i bukového dřeva. Nábytek z masivu Gazel je určený pro všechny lidi, kteří ocení jednoduchost, variabilitu, nadčasový design a dlouhou životnost. Nábytek z masivu značky Gazel je vhodný do ložnice, pracovny a ...

Zakázková výroba čalouněného nábytku - moderní, stylový, elegantní design nábytek: -bytový, interiérový, hotelový, kožený, luxusní, exklusivní. -sedací soupravy, postele, matrace, sofa, křesla, židle, lavice, taburety.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Výroba nábytku na zakázku: - pro domácnosti, kanceláře, čekárny i jiné prostory.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Autodoprava: - dodávková přeprava zakoupeného zboží, výrobků, materiálu - stěhování. Vyklízení domů, bytů. Montáže nábytku, bytových doplňků. Demontáž a likvidace starého nábytku. Renovace kuchyňských linek - pracovní desky, dvířka.

Zakázková výroba: -dveře: -mezipokojové -vstupní -posuvné -garážová vrata -nábytek -bytové doplňky.

Komplexní služby v dodávce interiérového a exteriérového osvětlení. - návrhy světelných řešení interiérů, realizace osvětlení na klíč - židle (jídelní, barové, konferenční, kancelářské, dětské) - stoly (dřevo, sklo, kov a jejich kombinace) - zahradní nábytek (teak, hliník, nerez, umělý ratan a jiné) - zátěžový nábytek (stoly, ...

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...