Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Drobné řemeslnické práce: - údržba, servis, opravy v interiéru domu a bytu: - odpady, rozvody vody, baterie, dřezy, umyvadla Montáže, demontáže: - nábytek, žaluzie a rolety, poličky - dveřní zámky a kování - vrtání otvorů do zdi, panelů Elektromontážní práce, elektromontáže: - opravy elektroinstalace - výměna a opravy vypínačů, ...

Výroba, prodej: - lehátka, stoly, křesla a židle Golem pro zdravotnictví - vyšetřovací, zákrokové, operační, transportní - gynekologické - urologické - rehabilitační - dialyzační, transfúzní - ORL - oftalmologie - ortopedie - nábytek pro osoby s postižením: - sedačky Aris - polohovací zařízení Pinguino - židle, ...

Prodej: -oděvy, dětské, dámské, pánské -secondhand. Doplňkový sortiment. Nábytek. Bytové dopňky.

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazar nábytku.

Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Nabízíme kompletní sortiment nábytku zejména pak sektorový nábytek, sektorové kuchyně, obývací stěny, kuchyňské linky, dětský nábytek, kancelářský nábytek, sedací soupravy a další.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Výroba, prodej: - nábytek ze smrkového dřeva - jednopostele, dvoupostele - rošty do postelí - psací stoly - vybavení hotelů, penzionů. Práce: - stolařské, truhlářské.

Výroba a prodej: čalounění dopravních prostředků -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dvoulůžka -válendy i rozkládací -bytové doplňky -vybavení interiérů, hotelů, restaurací.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcem zakázkového nábytku pro domácnost i do kanceláří. Vyrábíme z masivu i lamina. Dodávali jsem i vybavení pro televizní pořad Jak se staví sen. Zakázková výroba nábytku, truhlářské práce: - schodiště - kuchyňské linky - postele - vestavěné skříně - dětský a studentský nábytek - lavice a vybavení pro ...

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

Projekt, návrh, výroba, dodávka, montáž, dřevovýroba, nábytek: -zakázkový nábytek (na zakázku) -bytový, kancelářský nábytek -kuchyně vč. vybavení spotřebiči, kuchyňská linka -nábytek z masivu a dýhovaných materiálů -kompletní realizace interiérů -dřevěná okna a eurookna (i kastlová), dub, smrk, europrofil -protipožární (požární atest), ...

Truhlářství, truhlářské práce, truhlář. Výroba nábytku, nábytek, kuchyňských linek, kuchyňská linka, oken, okna, okno, dveří, dveře a bytové doplňky. Ložnice, postele, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, komody, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek, altány, vybavení provozoven, kancelářský nábytek, dveře interiérové, dveře ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek - bytové doplňky.

Půjčovna, pronájem: - nábytek, rekvizity především pro filmové natáčení.

Originální sedací vaky, pytle eshop: - z různých látek - možnost výroby z vlastní dodané látky - velikost dle přání zákazníka nebo navrhovaných rozměrů.

Výroba, prodej a montáž: -dřevěný atypický nábytek za použití přírodních materiálů pro náročnou klientelu. Generální kompletní dodávky interiérů hotelů, finanční a bankovních ústavů, lázní, úřadů, restauračních zařízení, recepcí, vináren, kaváren, kancelářských prostor, prodejen, bytů.

Maloobchod, prodej: - nábytek - vybavení interiéru. E-shop: - bytový nábytek - ložnicový nábytek - postele - matrace (z masivu, čalouněné) - lamelové rošty - sedací soupravy. Sídlo firmy: - Malá strana 47, Háj ve Slezsku - Chabičov.

Společnost UNIS-N spol.s r.o. se zabývá výrobu, maloobchodem a velkoobchodem celodřevěného nábytku ze smrku a borovice. Nabízíme: - vybavení hotelů, penzionů, chat i chalup - originální design - zdravé bydlení - nábytek z masivu - dřevěný nábytek - postele, komody, stoly, židle, TV stolky, truhly, šatníky, vitríny, prádelníky, ...

Vybavení interiéru, výroba nábytku na míru: - kuchyně - skříně - pokojový nábytek, ložnice, dětské pokoje - postele - dveře a obložkové zárubně - podlahy.

Maloobchod, prodej: - eshop a výdejna zboží - kancelářský, školní nábytek - kancelářské, školní židle a křesla - kovový nábytek - trezorové a archivní skříně, regály - jídelní stoly a židle - sedací nábytek - koberce, žaluzie, paravany.