Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Prodej: -oděvy, dětské, dámské, pánské -secondhand. Doplňkový sortiment. Nábytek. Bytové dopňky.

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazar nábytku.

Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Nabízíme kompletní sortiment nábytku zejména pak sektorový nábytek, sektorové kuchyně, obývací stěny, kuchyňské linky, dětský nábytek, kancelářský nábytek, sedací soupravy a další.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Výroba, prodej: - nábytek ze smrkového dřeva - jednopostele, dvoupostele - rošty do postelí - psací stoly - vybavení hotelů, penzionů. Práce: - stolařské, truhlářské.

Výroba a prodej: čalounění dopravních prostředků -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dvoulůžka -válendy i rozkládací -bytové doplňky -vybavení interiérů, hotelů, restaurací.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcem zakázkového nábytku pro domácnost i do kanceláří. Vyrábíme z masivu i lamina. Dodávali jsem i vybavení pro televizní pořad Jak se staví sen. Zakázková výroba nábytku, truhlářské práce: - schodiště - kuchyňské linky - postele - vestavěné skříně - dětský a studentský nábytek - lavice a vybavení pro ...

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

Projekt, návrh, výroba, dodávka, montáž, dřevovýroba, nábytek: -zakázkový nábytek (na zakázku) -bytový, kancelářský nábytek -kuchyně vč. vybavení spotřebiči, kuchyňská linka -nábytek z masivu a dýhovaných materiálů -kompletní realizace interiérů -dřevěná okna a eurookna (i kastlová), dub, smrk, europrofil -protipožární (požární atest), ...

Truhlářství, truhlářské práce, truhlář. Výroba nábytku, nábytek, kuchyňských linek, kuchyňská linka, oken, okna, okno, dveří, dveře a bytové doplňky. Ložnice, postele, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, komody, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek, altány, vybavení provozoven, kancelářský nábytek, dveře interiérové, dveře ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek - bytové doplňky.

Půjčovna, pronájem: - nábytek, rekvizity především pro filmové natáčení.

Originální sedací vaky, pytle eshop: - z různých látek - možnost výroby z vlastní dodané látky - velikost dle přání zákazníka nebo navrhovaných rozměrů.

Výroba, prodej a montáž: -dřevěný atypický nábytek za použití přírodních materiálů pro náročnou klientelu. Generální kompletní dodávky interiérů hotelů, finanční a bankovních ústavů, lázní, úřadů, restauračních zařízení, recepcí, vináren, kaváren, kancelářských prostor, prodejen, bytů.

Maloobchod, prodej: - nábytek - vybavení interiéru. E-shop: - bytový nábytek - ložnicový nábytek - postele - matrace (z masivu, čalouněné) - lamelové rošty - sedací soupravy. Sídlo firmy: - Malá strana 47, Háj ve Slezsku - Chabičov.

Společnost UNIS-N spol.s r.o. se zabývá výrobu, maloobchodem a velkoobchodem celodřevěného nábytku ze smrku a borovice. Nabízíme: - vybavení hotelů, penzionů, chat i chalup - originální design - zdravé bydlení - nábytek z masivu - dřevěný nábytek - postele, komody, stoly, židle, TV stolky, truhly, šatníky, vitríny, prádelníky, ...

Vybavení interiéru, výroba nábytku na míru: - kuchyně - skříně - pokojový nábytek, ložnice, dětské pokoje - postele - dveře a obložkové zárubně - podlahy.

Maloobchod, prodej: - eshop a výdejna zboží - kancelářský, školní nábytek - kancelářské, školní židle a křesla - kovový nábytek - trezorové a archivní skříně, regály - jídelní stoly a židle - sedací nábytek - koberce, žaluzie, paravany.

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

Výroba: - kuchyňské linky - skříňový nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - obývací stěny - postele - stoly - předsíňové stěny - šatny - ostatní nábytek