Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

NábyteK pro Zdravý Spánek Vybavení ubytoven, penzionů a hotelů - veškerý sortiment nábytku - stoly - skříně i zašupovací i klasické, skříňky i prosklené - noční stolky, zdravotní matrace, lamelové rošty, polohovací elektrické rošty - postele, dětské postýlky - nábytek z masivu - sedací soupravy - obývací stěny - dětské pokoje - ...

Truhlářství Josef Vondruška realizuje veškeré truhlářské práce ze všech materiálů v rámci celé České republiky i zahraničí. Naše firma má řadu významných referencí, mimo jiné i z Pražského hradu. Truhlářství, návrh, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyně - sedací nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - postele - ...

Provozujeme bazar kancelářského nábytku s možností pronájmu nábytku. Veškerý nábytek je v bezvadném stavu a některý také nepoužitý. Nábytek je v bezvadném stavu a některý kancelářský nábytek je nový. V našem bazaru naleznete například kolečkové židle, zasedací židle, šatní skříně, plechové skříně, regálové skříně, kancelářské pc stoly, jednací ...

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - skříně, stěny - sedací nábytek - ložnice - interiérové dveře. Další pobočky - Ateliér - Harfa, Českomoravská 18, Praha 9, tel. 273 132 024 - sklad - Hanák Ateliéry, Poděbradská 24, Praha 9.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Výroba, výrobce: - jídelní, restaurační stoly - židle (dřevěné, kovové, plastové) - nábytkové dílce.

Návrhy a realizace interiérů a kuchyní. Prodej vestavných kuchyňských spotřebičů a bytových doplňků.

Kuchyňské studio: - kuchyně na míru - vestavěné skříně na míru - různý nábytek na míru - výroba sedaček a postelí

Prodej, e-shop: - dekorace - doplňky - bytový textil - kuchyňské pomůcky - bytový textil - nábytek

Prodej, e-shop, bazar: - masážní a relaxační křesla

Dodávka, prodej: - kuchyně Ballerina - pusvné dveře - úložné systémy - sedací soupravy

Prodej a výroba sedacích souprav na míru. Individuální přístup a výroba dle Vašich představ. -sedací soupravy -rozkládací soupravy -postele na míru -potahoviny Kvalitní materiály a profesionální přístup.

Kuchyňské studio. Jihlava, Pávovská 80; Třešť, Revoluční 3 -výroba a prodej kuchyní na míru; systémy BRW, Trachea, Grena -používáno kování Blum -otevírací doba: Po-Pá 8:30-17.00;So 8:00-11:00. Truhlářské potřeby: Jihlava, Pávovská 80 -lamino desky I. i II.jakost, pracovní desky, DTD a OSB desky, překližky, dvířkovina -zastoupení firem ...

Prodej: - bytový nábytek: - poslete z lamina, masivu, čalouněné, obývací sestavy, sedací soupravy, křesla, ušáky, komody, šatníky, noční stolky, police, jídelní stoly, konferenční stolky a další - matrace, rošty - bytové doplňky. Nábytek vám dovezeme až domů a odborně smontujeme.

Velkoobchod: - nábytek Kancelář, centrální sklad: Družstevní 306 738 01 Frýdek-Místek

Zastoupení Rausch-classics GmbH pro ČR a SR: - nábytek pro hotely, spa, wellness a reprezentativní prostory. Prodej: - designového nábytku pro interiéry i exteriéry - nabídka služeb spojených s bytovou a zahradní architekturou - poskytování poradenství.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Prodej - masivní postele ze smrku, dubu DOMESTAV - matrace TROPICO, DPV - jídelní sety IKTUS

Prodej: - zahradní dekorace - sedací vaky Kamenictví.

E-shop: - kancelářský nábytek - dětský nábytek - sedací nábytek.

BENE je přední světová společnost, která udává designové trendy v oblasti vybavení kanceláří.