Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

BALL-DE-SIGN s.r.o. dodává ručně vyrobené osvětlení, originální svítící koule. Sortiment: - sady svítících koulí - svítící koule PREMIUM - lustry a lampy - XXL Puf Balls taburety - náhradní svítící koule - tabule a svítící LightBoxy - řetězy a příslušenství Můžete u nás objednávat přes e-shop.

Maloobchod, prodej: - nábytek: - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice - obývací stěny - dětské a studentské pokoje - sedací soupravy.

Truhlářství, truhlářské práce, truhlář, zakázková výroba: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice, předsíňové stěny, komody -nábytek -bytové doplňky. Služby: -montáž kompletních kuchyňských linek včetně elektrospotřebičů (nákup a doprava na místo).

Vítejte v našem světě nábytku B-mark, který je dostupný nejen v online formě, ale naši prodejnu i výdej nábytku najdete na okraji Ústí nad Labem. Před 25 lety jsme založili naši firmu s jediným cílem – přinést do vašich domovů kvalitu, styl a pohodlí za dostupné ceny. Doprava zdarma Vážíme si tradičních metod, ale nebojíme se inovací. Naši ...

Josef Reiter se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, schodů, dveří a zárubní.

KAMPET nabízí na své prodejně sedací vaky, polštářky, taburety a další šité doplňky.

Dětské Zástěrky je eshop, který nabízí: - dětské oblečení - povlečení - sedací soupravy - závěsná svítidla - dívčí trička - sportovní vybavení a další.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - bytové stěny - kuchyňské linky - postele, válendy - pohovky - komody - skříně - stoly.

Prodej: - půlolivy, olivy, balkónové kliky, botníkové kování, zadlabávací zámky – vratové, mezipokojové, vložky FAB, klepadla, vhozy -jmenovky, emblémy, větrací pojistky, lamely do roštů, -interiérové, bezpečnostní, nábytkové kování (úchytky) -větrací mřížky, šatní tyče, pojezdové kování KLEIN, klavírové, dveřní a okenní panty, uhelníky, ...

Štefan Bittmann provozuje specializovaný obchod nabízející nábytek a designové doplňky vyrobené z dubových barrique sudů. Tyto originální kousky jsou ideální pro restaurace, vinárny, penziony a další prostory, přidávají jedinečný charakter a atmosféru.

Výroba a prodej nábytku: -kancelářský nábytek, kolekce EXPRESS, ERGO, WELS, TANGO-LUX, BERLIN, EVROPA -vybavení administrativních, konferenčních a zasedacích místností, firemních recepcí, hotelů -pracovní stoly, počítačové stolky, konferenční a managerská křesla, židle, skříně, přístavné kontejnery, kancelářské sestavy, ...

Služby: -pronájmy obchodních prostor -nabízí nemovitosti k prodeji, k rekonstrukci Výroba: -vizitky, kalendáře, letáky -potisk reklamních předmětů -textilie dle požadavků s logem zákazníka -nápisy z fólií - polep výloh, aut -webové prezentace, www. Výroba, prodej: -tradiční selský nábytek TIROLIA -materiál-dubové a smrkové ...

Výroba a prodej nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - skříně - všeho druhu - psací stoly - kuchyňské linky, kuchyně - koupelnový nábytek - ložnice - sedací soupravy.

Prodej: -kovového kancelářského i zdravotnického nábytku - vybavení nemocničních pokojů

Společnost Ulitu s.r.o. zajišťuje návrh, výroba, distribuce a prodej kvalitních dřevěných hraček, nábytku a textilu.

EXTERIÉR: -Okna -euro okna -kastlová okna -jednoduchá okna -repliky starých oken -Vchodové dveře -Vrata -Dřevostavby -pergoly -altánky -přístřešky -chatky -zateplené chaty -Zimní zahrady INTERIÉR: -Interiérové dveře -Schody -Kuchyňské linky -Dětské pokoje -Nábytek -Komody -Koupelnový nábytek -Stoly, ...

Stolařství. Stolařské práce. Výroba: - designový nábytek. - interiérový a exteriérový nábytek - kuchyňské linky na míru - obývací stěny - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - vybavení obchodů.

Návrhy, realizace interiérů -výroba i atypického nábytku -zakázková výroba -kuchyňské linky, kuchyňské studio -interiérové dveře

Společnost IDEA nábytek s.r.o. již od roku 1993 nabízí všem zákazníkům široký sortiment nábytku z dřevěného masivu nebo v imitaci buku či jiných dřevin. Najdete u nás například komody, skříně, knihovny, postele vč.matrací a roštů, stoly, křesla, TV stolky, předsíňové či pokojové stěny a další nábytek. Masivní nábytek je vyroben buď z borovicového, ...

Vybavení restaurací, prodejen, lékáren, ordinací, kadeřnictví, fitness, bytové prostory, atypické projekty. Nábytek sanitární, kuchyňský, bytový, koupelnový, vestavěný, kancelářský, atypický, dětský, rustikální, exotický. Provedení v barvách RAL, mat, polomat, lesk, olej, vosk Nabízíme: Stoly, židle, sedací soupravy, obývací stěny, ...

Cyklo dílna. Prodej jízdních kol Oprava, servis jízdních kol, koloběžek, elektrokol. Oprava kočárků. Šití sedacích vaků na míru. Čalounické práce. Čalounění křesla, židle, interiéru automobilů, autobusů, vlaků i motocyklových sedel. Broušení nožů, nůžek.

Společnost HECL RADEK s.r.o. vyrábí kuchyně a nábytek na míru té nejvyšší kvality za výborné ceny. Sídlíme v Zábřehu na Moravě, ale obsluhujeme klienty po celé ČR. Výroba nábytku na míru: - kuchyně - obývací pokoje - židle, stoly - skříně, komody - a další. Sídlíme na adrese Na Křtaltě 846/37b, Zábřeh.

MIFEX provozuje eshop s potřebami v oblasti outdoor, cestovních tašek a kufrů. Dále zakoupíte kuchyňského nádobí, hračky, židle.