Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Prodej - vrata i BUILDING PLASTICSvýroba, prodej, montáž, záruční i pozáruční servis - sekční vrata HÖRMANN Truhlářská výroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů SIEMENS, BOSCH - šatní skříně - stoly - knihovny - postele - patra na spaní - obývákové stěny - ložnice - schodiště - ...

Studio nabízí široký sortiment výrobků a služeb v oblastech návrhů a realizací kuchyní, obýváků, ložnic a dětských pokojíků. Prodáváme výrobky širokého spektra kvality od základního standardu až po nejvyšší možnou kvalitu, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Individuální přístup k zákazníkovi umožňuje uspokojovat i ty nejnáročnější ...

Dodávka: - interiéry kanceláří - komplexní interiérové celky - bytový nábytek.

Prodej: - městský mobiliář (lavičky...) - kancelářský nábytek - kovový a gastro nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy - hotelový nábytek.

Prodej, e-shop: -kuchyně -kancelářský nábytek a židle -ložnice - skříně.

Výroba, prodej nábytku na zakázku, návrhy na míru a vizualizace 3D, renovace starších kuch.linek, montáže nábytku (Asko, Ikea, apod.), montáže doplňků v domácnostech, montáže kuch.linek a veškerého nábytku také pro truhláře a firmy.

Dodávka, montáž: - žaluzie - předokenní rolety - shrnovací dveře - garážová vrata. Truhlářství: - výroba nábytku - zakázková výroba - vestavěné skříně.

INTERIERY NA MÍRU - zabýváme se výrobou nábytku, návrhy interierů, bytovým nábytkem, dětským nábytkem, kancelářským nábytkem. Rekonstrukce a úpravy bytů a domů, elektroinstalace, stavebni úpravy atd..

Nákladní doprava - do 4t Prodej - nábytek Prodej - okna a dveře (i ze dřeva, hliníku a plastu)

Maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek - kuchyně - dětské pokoje - bytové doplňky - prodej + pokládky podlahových krytin-pvc, lina, koberce - plovoucí podlahy - půjčovna čističů podlahových krytin

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek: - ložnice - kuchyně - obývací pokoje - koupelny. - nábytek pro restaurace a kavárny.

Truhlářské práce Dodávka a montáž - vnitřní žaluzie Zakázková výroba - nábytek (skříně, postele, židle, ...) Zateplování budov Dodávka a montáž - okna s atestem na památkově chráněné objekty

Obchod, prodej: - tapety - svítidla. Návrhy (projekt), realizace a vybavení, poradenství: - interiéry. Prodej: - nábytek vč. montáže BRIK, JAVORINA, CALLIGARIS - postele - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy (i kožené) - židle - stoly - jídelní sety - předsíňové stěny - zdravotní matrace - koberce.

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Prodej nábytku: -sedací soupravy -pohovky, křesla, taburetky -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -jídelny -kuchyně -předsíňové stěny.

Prodej: - nábytek pro moderní a klasický interié - rustikální masivní nábytek - komody, postele, knihovny - kožené sedací soupravy. Repliky nábytku z masivu.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Prodej designového nábytku a doplňků značek Alessi, Adelta, Brionvega, Kartell, Vitra a dalších.

Čalounictví. Čalounické práce. Výroba, oprava, prodej: -kožené sedací soupravy atypických rozměrů - vybavení interiérů. Doprava k zákazníkovi.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Společnost LCS, s.r.o. působí na trhu od roku 2009. Jejími zakladateli jsou profesionálové s mnoholetými zkušenostmi v oblasti hotelnictví v ČR a několika dalších evropských zemí a někdejší spolupracovníci předních českých dodavatelů hotelového vybavení.

Maloobchod, prodej: -rattanový nábytek -teakový nábytek -bytové doplňky.

Čalounictví. Čalounické práce. Oprava: -čalouněný nábytek. Výroba: -křesla.