Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Výroba a prodej: kovaný nábytek-postele, židle, stoly, křesla, lavice, zahradní nábytek.

Nabízíme: - veškerý nábytek, tj. obývací stěny a obývací nábytek, nábytek do ložnice - postele, nábytek z masivu a rustikální nábytek. Specializujeme se na zdravé spaní (zdravotní matrace, lamelové rošty, postele z masivu, celočalouněná dvoulůžka). Dále nabízíme kancelářský nábytek, dětské pokoje, jídelní kouty a vybavení do ...

Návrh, výroba, dodávka na klíč, montáž: -zakázková výroba: -schodiště -vestavěné dveře -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -atypické výstavní stánky -celkové řešení interierů.

Prodej nábytku tuzemské i zahraniční výroby za bezkonkurenční ceny. Maloobchod, velkoobchod: -široká škála sedacích souprav včetně rohových a kožených i na objednávku -obývací stěny -ložnice -dvoulůžka -pružinové válendy s úložným prostorem -noční stolky -matrace zdravotní, zima, léto, pro alergiky -studentské pokoje -dětský ...

Nabízíme milovníkům poctivého bytového vybavení velký výběr stylového, dokonale masivního, navíc exotického mahagonového a teakového nábytku.Každý kus je original, nejlepší zpracování bez chemického ošetření, které přetrvá desítky let.Celé sestavy, ale i jednotlivé díly takového nábytku neobyčejně oživí váš dům, byt, ale i zahradu, a prostoupí je ...

Čalounictví: -kompletní čalounické práce. Truhlářství: -výroba, kompletní truhlářské práce. Výroba: -zdravotní matrace -celočalouněné válendy s úložným prostorem -dvoulůžka (letiště) na míru s úložným prostorem, postele -sedací soupravy -paravány, zástěny, dělící stěny -rolety. Šití: -anatomické autopotahy. Opravy: ...

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Nábytek velkoobchod a maloobchod: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - dětské a studentské pokoje - matrace a postele - bytový nábytek - sedací soupravy - kuchyně - spotřebiče.

Výroba, prodej: -postele široký výběr za přijatelné ceny -obývací stěny -matrace -sedací soupravy -válendy, dvoulůžka -ložnice, šatní skříně -kuchyňské linky -jídelní stoly -konferenční stolky -vybavení nábytkem (hotely, penziony, internáty, vysokoškolské koleje). Vzorková prodejna: Losiná č. 294 u Plzně tel.č. 377916967.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Casa Rio zajišťuje komlexní design interiéru pro náročné zákazníky s důrazem na specifické požadavky jakým je např. bazilské dřevo: - brazilský nábytek. - brazilské dřevo, parkety, obklady, desky - modely lodí z ostrova Mauricius - koupelny Villeroy&Boch koupelnové doplňky KEUCO.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Prodej: -nábytek -bytový textil, ložní prádlo -bytové doplňky -matrace provozovna: Dům nábytku Švarc Vchod z Náměstí Dr.Farského 6 Jablonec nad Nisou

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Kuchyňské studio Služby: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavné skříně -zakázkový nábytek na míru od českého výrobce (lamino, fólie, masiv, vysoký lesk) -vestavěné spotřebiče všech značek -zpracování grafického návrhu, zaměření, -doprava a montáž po celé ČR zdarma.

Výroba a prodej, kuchyňské linky, jídelní stoly, židle, sedací soupravy, postele, matrace, český nábytek, chalupářský nábytek, dětský nábytek, nábytek z masivu, obývací nábytek, skříně a komody.Výběr dekorů a potahových látek.

Čalounické práce: Výroba nových sedacích souprav i na míru, oprava sedacích souprav, výroba matrací na míru, autočalounění a další čalounické práce.

Bett - studio zdravého spánku Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: -postele (dřevěné z masivu, kovové) -lamelové rošty -rošty s motorovým ovládáním -matrace -lůžkoviny -dětské pokoje -dětské pokoje.

Stolařství, stolařské práce, zhotovení interiérů včetně spotřebičů a zpracování architektonického návrhu. Výroba: - nábytek na míru - lamino, masív - kuchyně, kuchyňské linky: - 3D vizualizace - hliníková dvířka - lakovaná dvířka - lakýrnictví - světelná dna - dřezy - pracovní desky - umělé kameny Staron - pokoje - ...

Truhlářské práce. Výroba masivních postelí na zakázku. Výroba nábytku na zakázku. Zednické práce. Rekonstrukce bytů.

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

VEŠKERÉ ČALOUNICKÉ PRÁCE Výroba a renovace: - sedací boxy, soupravy - manželská dvojlůžka, válendy - čalounění obytných přívěsů - zdravotní matrace na míru - křesla, židle - ergonomické pomůcky - izolace dveří - autosedačky, moto sedla - interiéry lodí - interiéry ultralehkých letadel - starožitný čalouněný nábytek - kancelářský ...

Výroba, prodej: -nábytek -bytové doplňky.