Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně včetně dodávky spotřebičů se slevou - bezbariérový nábytek - veškeré nábytkové interiéry. Truhlářské práce.

Výroba: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -obývací stěny

Maloobchodní prodej: - nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Pobočky: - Bruntál, Krnovská 16: - tel.:554219904 - e-mail: - bruntal@nejcinabytek.cz - Hranice na Moravě, třída 1.máje 328: - tel.:581604970 - hranice@nejcinabytek.cz - Blansko, Jasanová 15: - tel.:516419002 - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -školní nábytek -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Maloobchod, prodej: -bytového i kancelářského nábytku: -pokojové stěny -dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský -ložnice -kuchyňské linky -rozkládací křesla. Možnost zakázkové výroby.

Výroba, dodávka, opravy: -čalouněný nábytek: -sedací soupravy -postele, válendy -matrace -lamelové rošty -židle. Opravy, práce: -čalouněný nábytek: -starožitný.

Čalounictví. Výroba sedacích soupravy na míru. Veškeré čalounické práce - opravy čalouněného nábytku, autočalounění. Velký výběr potahových látek.

Prodejna: -nábytek -doplňky -osvětlení. Zařizování kanceláří a účelových objektů Výroba: -nábytku. Prodej: -dýhy-dovoz USA -řezivo včetně exotických a ovocných dřevin -dýhované desky, přířezy, spárovky.

Nabízíme kvalitní dětský nábytek od předních německých a italských výrobců - Geuther, Pali, Schardt a Paidi. Tento nábytek vyniká vysokou kvalitou, bezpečností, velkou funkčností a atraktivním designem. Doprava po celé ČR zdarma.

Čalounictví. Prodej, oprava: - židle - křesla - čalouněný nábytek.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Maloobchodní prodejna: -nábytek: -obývací stěny, dětské pokoje, postele, sedací soupravy, válendy a ložnice, komody, jídelní stoly -kuchyňské linky na míru.

Zakázková výroba: - nábytek z masívu a lamina.

Nábytek Elegance - moderní, designový nábytek vysoké kvality. Vybírat lze vše od sedací soupravy až po postele či dětský nábytek. V sortimentu také kuchyňské linky za velmi nízké ceny. Při objednávce nad 15 tisíc doprava zdarma.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Prodej: - sedací soupravy - postele - válendy.

Nábytek do interiéru a na zahradu: - sedací soupravy - zahradní nábytek - doplňky do interiéru.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.