Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Distribuce, prodej, velkoobchod nábytku. Zastoupení předních evropských výrobců nábytku a doplňků ALIAS, AMAS, CASSINA, DRIADE, KARTELL, MDF, MOROSO, TUNNEL, atd. Konsepti Studio: - široký sortiment především bytového nábytku.

Prodej, e-shop: - sedací pytle, sedací vaky - kšiltovky.

Výroba, prodej: - stoly, židle, konferenční stoly, komody a jiné - kuchyňský závěsný drátěný program - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokojíky - atypický nábytek - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - koupelny-koupelnový nábytek - žaluzie - sedací nábytek-židle - kancelářský nábytek.

Prodej: -sloupy -nábytek -dekorace -předměty z litin -krby a kamna -starožitnosti -zahradní doplňky.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Pila. Pořez: -smrková kulatina. Dřevovýroba, prodej: -stolařské řezivo - surové i sušené -smrkový lepený eurohranol. Sušení řeziva. Prodejna Lego-masiv - Kateřinice 334, tel.: 571429844: -nábytek z masivu -matrace, rošty.

Činnost: - montáž nábytku

Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství.

Výroba: -nábytek. Maloobchod, prodej.

Široký výběr nábytku pro váš byt i kancelář. Velkoobchod, maloobchod: - kuchyně 150 - 200 cm - kuchyně na objednávku dle přání zákazníka - kuchyňské pracovní desky - kuchyňské a jídelní stoly - velký výběr židlí a stoliček - lavice a jídelní sety - rohové lavice - dětské kolečkové židle - kancelářské židle - kancelářský ...

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Velkoobchod, maloobchod: -nábytek -sedací soupravy.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Maloobchod, montáž: - nábytek - kuchyně Kompletní nabídka bytového nábytku.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Čalounictví. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, renovace, návrh: -čalouněný nábytek (i na zakázku).

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Firemní prodejna, prodej: -čalouněný nábytek -dvoulůžka -rozkládací dvoulůžka -jednolůžka -křesla -taburety -sedací soupravy -dětské postýlky -patrové postele -zdravotní matrace (vrstvená, pružinová) -rošty -potahové látky -lamelové rošty (pevné, polohovací). Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výběr z 250 druhů ...

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Variant styl. Prodej: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - interiéry.