Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Mezinárodní společnost Výroba: - kvalitní sedačky - autopotahy - vnitřního čalounění z textilu a kůže pro automobily, letadla, vlaky (VW, Audi, Mercedes, BMW, Recaro atd.) - šití saků pro airbagy a bezpečnostní pásy - sedačky pro automobily - sedačky pro letadla - sedačky pro vlaky - autosedačky - saky airbagu - bezpečnostní ...

Naše společnost Interiéry Jiřičný má dlouholetou praxi v oblasti výroby nábytku na míru. V portfoliu našich služeb naleznete kuchyně a kuchyňské linky na míru, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, kanceláře či jídelny. Vyrobíme Vám nábytek podle Vašich představ a na míru.

Výroba a prodej nábytku Příbram. Čalouněný, nečalouněný, bytové doplňky, nábytek na míru, ložní prádlo, prodej na splátky i bez navýšení, konzultace, zkušenosti z výrobou a prodejem více jak 15 let.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyně - obývací stěny - sedací soupravy - dětský nábytek - ložnice - postele, pohovky - kuchyně. Prodejna: - Konečná 25, Prostějov, 582334290 - Újezd, Prostějov, 582331578.

Výroba, opravy čalouněného nábytku: -atypický nábytek -sedací soupravy -křesla -interiéry -ložní soupravy -dětský nábytek -postele, letiště, jednolůžka. Čalounění dveří, matrace atd. Čalounictví, čalouník.

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -stylový nábytek -moderní nábytek

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Služby: -hodinový manžel -stavební zámečnictví -doprava do 3, 5 t.

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku: -kuchyně, obývací stěny, válendy, sedací soupravy, dětský a kancelářský nábytek, ložnice, bytové a koupelnové doplňky

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: -sedací nábytek.

Prodej použitého zboží z komisního prodeje: -nábytek -domácí potřeby -elektronika -sezónní zboží (jízdní kola, zahradní nábytek a technika, lyže a další sportovní vybavení). Autodoprava, autotransport, stěhování: -vozem Fiat Ducato 2, 9 a závěsným vozíkem.

Nábytek Tera Velkoobchod, maloobchod: - sektorový nábytek s vysokou variabilitou - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje. Prodejna: - OD Senimo, Pasteurova 10, Olomouc

Sedací vaky, sedací pytle - nabízíme Vám široký sortiment velikostí a barev velice stylového a zároveň vysoce praktického sedacího nábytku - Sedací vak nebo také Sedací pytel. Součástí nabídky jsou i taburety, podnožníky, ale také polystyrenové kuličky, které jsou nedílnou součástí sedacích vaků – pytlů.

Práce: -čalounictví. Oprava: -sedací nábytek.

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Výroba, distribuce a prodej sedací soupravy a křesla: -čalouněný nábytek vyšší třídy -zejména kožené provedení -Vespera® je obchodní známkou společnosti Dýhy Večeřa a spol. -maximální péče od prvních skic ve vlastní vývojové dílně až po dokonalé řemeslné zpracování Vysoká přizpůsobivost našich výrobků požadavkům zákazníka za pomoci ...

Velkoobchod, prodej: -sedací nábytek -židle -jídelní a konferenční stoly -komody -kancelářské židle -křesla -věšáky -psací stoly -postele. Autodoprava. Zásilková služba. Sklad: -Bystřice pod Hostýnem, Slobodova 608 tel.:573381970.

Interiérové vybavení na klíč dle přání zákazníka: - kancelářský nábytek - bytový nábytek - studentský nábytek - atypický nábytek - sedací nábytek - podlahové krytiny - dveře. Služby: - truhlářské práce - montáže nábytku - kompletní rekonstrukce interiérů - poradenství - architektonické služby.