Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Maloobchod, prodej: - nábytek - vestavěné skříně na míru INDECO CZ -stoly, židle -sedací soupravy -pohovky -sklápěcí postele, válendy -interiéry -výplně dveří (zrcadla) -podlahové krytiny (lamino) -rámy dveří -tvrzené hrany ABS.

Nabízíme komplexní zpracování řešení interiérů v rámci developerských i privátních projektů.

Prodej nábytku a příslušenství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyní -nábytkové a stavební kování. Služby: -návrh, doprava, montáž. Prodej: -závěsný systém pro posuvné dveře. Klíčová služba. Výroba, prodej: -klíče -autoklíče i barevné sjednocení vložek FAB*. Prodej: -vodouředitelné laky a barvy AKZO NOBEL -lepidla, ...

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Čalounictví. Oprava, výroba, prodej: - sedací soupravy. Výroba sedacích souprav na míru.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Studio nábytku a interiéru. Výroba veškerého nábytku z lamina, dýhy a masivu, včetně stavebních prvků. Jednotlivé kusy i komplexní dodávky.

Prodej, maloobchod: -luxusní osvětlení, svítidla pro interiér a exteriér od firem Alox, Dijkstra, Atomis, Egoluce, Contura, Bilumen, Helestra, Schmitz, Atelier Sedap, Roland Jamois, Bernardo Aldo, Disano, Marset, Getron, Lamp int. Jacobson, Prisma, Metalarte -sedací nábytek ROLF BENZ, ARKETIPO, TONON ...

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

Prodej, Eshop: - nábytek - obývací pokoje - kuchyně - jídelní sety, stoly - dětské pokoje - kancelářský nábytek - sedací soupravy - ratanový nábytek - ložnice - postele - komody - skříně - zahradní nábytek - křesla, židle - koupelnový nábytek. Sídlo společnosti: - 1. máje 69/14, Ostrava - Mariánské Hory.

Specializujeme se na: - teakový a ratanový nábytek, nábytek z abaky a vodního hyacintu z Indonésie. Realizujeme: -interiéry a zahrady rodinných domů, bytů, bytových domů, ubytovacích, gastronomických, sportovních a relaxačních center. Maloobchod a velkoobchod. Filosofií naší společnosti je návrat k přírodnímu bohatství Matky Země, žít ...

Dovážíme komfortní polohovací křesla a sedací soupravy z Norska značky Stressless. Křesla i sedací soupravy nabízíme s polohovacím systémem Plus, který zajišťuje správnou oporu hlavy a bederní páteře. Prodloužená záruka 10 let na polohovací systém.

NÁBYTEK na míru - návrhy 3D, výroba a montáž: kuchyně, barové pulty, postele, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, interiéry lékáren, ordinací, kanceláří, restaurací atd.

Bazar nábytku: -prodej použitého nábytku a doplňků do domácnosti.

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Dodávka, montáž: -nábytek -kuchyně -obývací stěny -nábytek z masivu -kancelářské židle. Služby: -vybavení interiérů hotelů a kanceláří. Prodejna: -397 01 Písek -Harantova 1755 -tel.:382272618.

Prodej: - nábytek, - bytové doplňky.

Maloobchod, prodej nábytku: -psací stoly -válendy -rozkládací válendy -dětský sektorový nábytek -kuchyňské linky ASCULA -vestavné skříně -skříně na míru -sedací soupravy -kožené sedací soupravy.

Nábytek Jandík - Studio nábytku Výroba, prodej: -dřevěný nábytek -postele-zdravé spaní, spací systémy -rošty, matrace. Další prodejna: -Hradec Králové, Hořická ul., tel.: 495521486 -Praha 9-Černý most, Bryksova 774, tel.: 281918460, 603295796.

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

Truhlářství Horyna Naší specializací je zpracování dubového dřeva. Vyrábíme kuchyně, židle, stoly, balkóny, zábradlí a jiné. Vyrobíme jakýkoliv nábytek, dle představ zákazníka. Truhlářství Horyna zhotoví interiér i u Vás!

Prodej a opravy: - čalouněný nábytek.

Nábytek PEAL Maloobchod, prodej: - nábytek.