Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Čalounictví. Výroba a opravy: - veškerý čalouněný nábytek včetně sedacích souprav na míru. Nabídka čalounění aut a veteránů.

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Prodej nábytku a interiérových doplňků.

Výroba a opravy čalouněného nábytku, matrací: -výroba a prodej čalouněného nábytku -lůžka a dvojlůžka -sedací soupravy klasické a rohové -opravy čalouněného nábytku -opravy starožitného nábytku klasickým způsobem -čalounění dveří -zhotovení atypického čalouněného nábytku -zhotovení čalounění restauračních a vinárenských boxů ...

Výrobní závod. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - bytový a kancelářský nábytek - židle - kancelářské, konferenční, jídelní a kuchyňské, barové, pracovní, plastové, restaurační, kuchyňské - křesla, sedačky - kancelářské - stoly - stolní desky - lamino, sklo - věšáky - lavice.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Maloobchod, prodej, e-shop: -exotický nábytek -různý design (IndoAntique, francouzský styl, Antik) -ušlechtilé přírodní materiály (Teak, Mahagon, Mindi, kov, sklo) -sestavy pro ložnice, obývací pokoje, kuchyně. Kvalita s nadčasovým designem za atraktivní cenu.

Mabyt.CZ Specializovaný e-schop: -nábytek z masivu -komody, vitríny, skříně, postele atd.

Kovový nábytek Rudeta. Prodej, internetový prodej: - kovový nábytek pro kanceláře, dílny, sklady a šatny - policové skříně - kartotéky - šatní skříně a lavičky - jídelní stoly - křesla a židle - regály, stojany - otočné skříně na pořadače - dílenské skříně a stoly - plastové zásobníky - ponky - archivační skříně.

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Výroba: -nábytek: -čalouněný nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Výroba: -nábytek včetně dopravy: -čalouněné sedací soupravy -židle -stoly -lamelové lůžka -ložnice -předsíně -obývací stěny -hotelový nábytek -dřevěné kuchyňské potřeby: -vařečky -prkénka -války -paličky a jiné -soustružený výrobek -smetákové hole smrkové, PVC* -kartáčová dřevka -řezivo -obkladový ...

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

Nabízíme, opravujeme: -kožená křesla a sedačky -čalouněný nábytek -matrace na míru i klasické -matrace z latexové pěny (anatomicky správná poloha páteře) -dekoraterské práce -prodej doplňků

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Prodej: - sedací nábytek - sedací soupravy, sedačky - židle, křesla - pohovky - taburety - otomany a gauče. Sídlo firmy: - Příkop 843/4, Brno.