Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Výroba: - interiérový designový nábytek - kuchyně, kuchyňský nábytek - ložnice - skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Interiérové studio. Kuchyňské studio. Prodej, montáž, E-shop: - kuchyně, kuchyňský nábytek - ložnice - skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly, altány, zahradní domky - dřevěné dveře, schody, terasy - přístřešky na auto. Podlahové studio.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Prodej, maloobchod: - nábytek - bytový doplňky.

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Bazar, prodej: -nábytek a příslušenství -nábytek z Holandska -spotřební zboží všeho druhu -sklo, porcelán, koberce.

Prodej: - kuchňské linky - sedací soupravy - obývací pokoje - ložnice - matrace a rošty - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek.

Stolařství, truhlářství. Stolařské, truhlářské práce. Stolař, truhlář. Výroba, prodej: nábytek, nábytku, kuchyně, kuchyní, stůl, stoly, židle.

Prodej nábytku: - ložnice, - obývací pokoje, - matrace a rošty, - ložní prádlo.

Prodej, maloobchod: - nábytek. Sídlo firmy: - Včelařská 2087/1a, Karviná - Hranice.

Vyberte si ze široké nabídky našich služeb. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či připomínkou. Nabízíme tyto služby opravy sedacích souprav opravy kožených sedacích souprav, křesel a židlí opravy všech typů křesel opravy čalounění restaurací a hotelů opravy kuchyňských rohových lavic opravy židlí ...

Čalounictví, oprava, zakázkovou výroba: - čalouněných židlí a křesel - sedacích souprav a pohovek - postelových matrací - starožitného nábytku - hotelového a restauračního nábytku a vybavení - lodního čalouněného interiéru Všem svým zákazníkům zajišťujeme dopravu po celé České Republice

Výroba,prodej: -stylový nábytek -komody,skříně -kuchyňský nábytek -stoly,židle.

Prodej: - designový a kancelářský nábytek. Přední světový výrobce designového nábytku a židlí do: - kanceláří - bytů - veřejných prostor. Nabízíme Vám komplexní řešení, návrhy interiérů a inspiraci. .

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Prodej: - dětský nábytek - postýlky - dětské postele - patrové postele - matrace - výrobky fisher price - dětské pohovky - věci do dětského pokoje.

Prodej, výroba: - bytový a kancelářský nábytek - židle, křesla - koberce, žaluzie, sedací soupravy, obývací pokoje - ložnice, kuchyně. Pokládka koberců a plovoucích podlah.

Společnost se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a montáží sezení, jak pro veřejné, tak i pro soukromé zařízení do kin, divadel, universit, kongresových sálů, sportovních hal a stadiónů. Zpracování: - Kovu a jeho povrchové úpravy - Dřeva a jeho povrchové úpravy - Čalounění