Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Naše společnost nabízí stěhovací služby na míru, výkup a prodej holandského nábytku, renovace nábytku, nákladní taxi, výkup a uložení zeminy a stavebních sutí, expresní rozvoz po Jihlavě a okolí. Víme co takové stěhování a ostatní věci kolem toho obnáší a jaké starosti jsou s tím spojené. Nabízíme všechny služby od obalení nábytku, vynesení, ...

Vyrábíme: - vestavěné skříně na míru - kuchyně. Provádíme: - renovace dřevěných oken plastovými profily a izolačním dvojsklem. Dodáváme: - žaluzie na plastová okna.

Výroba a prodej: -sedacího, stolového, dětského a kuchyňského nábytku z masivního dřeva. Pobočka Zlín: Kvítková 4122 tel.: 603844758.

Výroba, zakázková výroba, prodej: - kuchyně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - bytové doplňky. Návrhy, realizace: - banky, restaurace, penziony, kanceláře, prodejny, byty - schody, zahradní nábytek, pergoly - zimní zahrady

Reprodukce starožitného nábytku vyrobené tradičním způsobem z masivního dřeva podle originálních kusů a podle dochovaných dokumentů s perfektně vypracovanou povrchovou úpravou, včetně ručně malovaných motivů, patiny, zlacení, intarzie apod. Permanentně máme skladem mnoho kusů reprodukcí nábytku do jídelen a kuchyní jako jsou kredence, příborníky, ...

Nábytek, prodej, dodávka: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně na míru.

Výroba, prodej: -dřevěný nábytek Louhování nábytku.

Práce, výroba: -truhlářská -čalouněný nábytek a kostry(skeletu) nábytku -sedací soupravy, rozkládací pohovky -křesla, relaxační křeslo -taburetky.

Kompletní sortiment nábytku: sedací soupravy, pohovky, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, kancelářský nábytek, postele, válendy, skříně, komody, matrace, dekorace, obrazy.

Výroba, prodej: -vchodové a interiérové dveře a zárubně z masivu -zasklívací, kazetové a nalepovací rámečky na dveře -stoly, židle, lavice z masivu.

Velkoobchod, maloobchod: -sedací nábytek -nábytek -z masivu z dovozu -obývací stěny -kancelářský nábytek -stylový sedací nábytek v kůži.

Maloobchod: - veškerý nábytek Zajištění dopravy k zákazníkovi. Montáže kuchyní u zákazníka zdarma. Grafické návrhy kuchyní na počítači. provozovna: Nábytek RUBÍN, spol. s r.o. Nám. 3.května Železný Brod Telefon: 483 389 225 Mobil: 739 077 169

Prodej, maloobchod - kancelářský nábytek Prodej, maloobchod - nábytek komody, židle, postele, sedací soupravy, obývací stěny E-shop - nábytek (komody, židle, postele, sedací soupravy, obývací stěny, ...) - kancelářský nábytek

Dřevovýroba a provádění staveb. Výroba, prodej: - interiérový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně. Provádí: - truhlářské a tesařské práce.

Vzorková prodejna, prodej: -sedací soupravy -relaxační křesla, křesílka.

FIRMA V KONKURSU! Výroba, prodej: -zahradní kovový nábytek-kompletní sortiment-židle, stoly, stůl, zahradní houpačka, altán -parkový program: -městský mobiliář-lavičky, zastávky, předzahrádky a jiné kovové doplňky -zakázkové práce v oblasti uměleckého kování-brány, zábradlí a jiné -kovové postele, noční stolky a ...

Truhlářské práce, truhlářství, truhlář, stolařské práce. Výroba dveří, postelí dveře, schodiště, skříň, schodišť, skříní, stolů, stůl, stoly, postele kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní, zárubní, zárubně, a bytový nábytek.

-interiéry, nábytek -dveře včetně izolace skel a zámků dle výběru zákazníka: -eurodveře -izolační -vchodové -vnitřní protihlukové, -protiprašné -nábytek, -kuchyňské linky, -postele, -předsíně, lavice, stoly, kancelářský nábytek, psací stoly, vestavěné skříně -interiéry, pergoly, dřevěné obklady stěn a stropů, příčky, ...

Služby: -prodej veškerého nábytku -kuchyňský, sedací, dětský, dřevěný.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -sedací soupravy -rustikální nábytek -nábytek do obývacích pokojů. Služby: -splátkový prodej.

Výroba: -nábytek -vestavěné skříně -kuchyň.