Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Prodej, servis ( do 24 hodin ): -kancelářská technika -kopírovací stroje CANON -komplexní zařízení škol, ordinací, kanceláří -kancelářský nábytek-výhodné ceny -koberce, židle -žaluzie.

Návrhy a realizace, výroba: - interiéry - nábytek.

Výroba, prodej: -čalouněný nábytek.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku: -nábytek -kuchyně, kuchyňská linka, kuchyňské linky -vestavné, vestavěné skříně, skříň -obývací stěna, stěny -předsíňové skříně -materiál: lamino -poradenství, zaměření, cenová kalkulace, grafické návrhy a doprava.