Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Výroba sedacích souprav. Prodej sedacího nábytku.

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Výroba, prodej: -postele -ložnice -sedací soupravy -kuchyně -židle, křesla -matrace -přikrývky, polštáře, povlečení -dětský nábytek -stoly -skříně, komody. Pobočka: Náměstí 1.máje 1605 68801 Uherský Brod Tel.: 734601664 Tel.: 736761723 E-mail : ub@nabytekrosenberg.cz Pobočka: Brumovská 709 76601 Valašské ...

Realizace kuchyní a interiéru po celé České republice. V sortimentu naleznete německé prémiové kuchyně Schüller, Next125 a NOLTE, značkový nábytek italských výrobců, včetně osvětlení, dveří, podlah a dalších bytových doplňků. Klientský servis zahrnuje kompletní zpracování projektu až po finální realizaci interiéru.

Luxusní nábytek a bytové doplňky nabízí svým zákazníkům internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našem širokém sortimentu naleznete sedací soupravy, pohovky, podnožky, postele, noční stolky, jídelní stoly a židle, skříně, komody, koupelnový nábytek a také širokou paletu velmi zajímavých a vkusných bytových doplňků. Internetový prodej, e-shop: - ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Zdravé spaní. Maloobchod, prodej: - ložnice - postele - pohovky - selský masivní nábytek - sedací soupravy - křesla - obývací stěny - dětské pokoje a doplňky - kancelářské židle - židle - stoly a stolky - jídelní sety - skříně. Výdejní místo pro osobní odběr: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 tel.:727801655.

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Čalounické práce. Výroba: - sedací soupravy - křesla - rozkládací válendy s uložným prostorem.

Provádíme veškeré čalounické práce, zakázkové i sériové čalounění. Specializujeme se na židle, křesla, sedací soupravy, sofa, starožitný nábytek - restaurování včetně stolařských prací. Výroba na míru: sedací soupravy, křesla, matrace, plachty a taburety. Nabízíme autočalounictví - autosedáky, výplně dveří, autoveteráni.

Gazel, výrobce dřevěného nábytku z masivu je česká firma zaměřená na produkci dřevěného nábytku ze smrkového, v posledních letech i bukového dřeva. Nábytek z masivu Gazel je určený pro všechny lidi, kteří ocení jednoduchost, variabilitu, nadčasový design a dlouhou životnost. Nábytek z masivu značky Gazel je vhodný do ložnice, pracovny a ...

Zakázková výroba kuchyňských linek, schodišť, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, vybavení do dětských pokojů a ložnic, zahradních pergol. Výroba z laminované dřevotřísky, dýhovaného materiálu či masivního dřeva na míru včetně montáže a dopravy. Interiéry, atypické interiéry, nábytek Vybavení restaurací – stoly, židle, bary atd. ...

Společnost Seven for Business a.s. nabízí svým zákazníkům na svém e-shopu rozmanitý sortiment moderního, luxusně vyhlížejícího nábytku do Vašeho moderního interiéru. Nabízíme vám vše od ložnic, přes obývací pokoje až po koupelnu či pracovnu. A nezapomínáme ani na bytové doplňky, které jsou mnohdy nejen praktické, ale rovněž efektně podtrhnou styl ...

Prodej: - luxusní nábytek -sedací soupravy, křesla.

Zakázková výroba čalouněného nábytku - moderní, stylový, elegantní design nábytek: -bytový, interiérový, hotelový, kožený, luxusní, exklusivní. -sedací soupravy, postele, matrace, sofa, křesla, židle, lavice, taburety.

Výroba (sériová produkce), velkoobchod, maloobchod a prodej: sedací nábytek: -židle z masivního dřeva -kovové židle -klubová i konferenční křesla -dřevěné taburety -barové židle -celočalouněné pufy -rozkládací sedačky -hotelové postele (boxspringy).

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Výroba, prodej: - nábytek: - bytový - postele, sedací a ložnicové sestavy - hotelový (pro ubytovací zařízení) - kancelářský - speciální nábytek pro zdravotnická pracoviště, ústavy sociální péče. Zakázková výroba nábytku.

Výroba nábytku na zakázku: - pro domácnosti, kanceláře, čekárny i jiné prostory.

Komplexní služby v dodávce interiérového a exteriérového osvětlení. - návrhy světelných řešení interiérů, realizace osvětlení na klíč - židle (jídelní, barové, konferenční, kancelářské, dětské) - stoly (dřevo, sklo, kov a jejich kombinace) - zahradní nábytek (teak, hliník, nerez, umělý ratan a jiné) - zátěžový nábytek (stoly, ...

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -z masivního dřeva, lamino, dýha, apod. -kuchyňské linky -kancelářského nábytku -dětské pokoje a ložnice -pokládku plovoucích podlah.

Truhlářství, podlahářství: -kuchyňské linky -stoly, židle -dřevěné skříně, postele -pergoly -dětské pokoje. Provozovna ulice Mlýnská, Bystřice pod Hostýnem.

Truhlářství. Výroba, prodej: - školní a kancelářský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dřevěné schodiště, dveře - kusový nábytek. Další provozovna: - třída Svornosti 180/8, 779 00 Olomouc, - www.acko-olomouc.cz - tel.585425742.

Truhlářství: - vestavěné skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - psací stoly, postele, knihovny.