Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba, prodej: -postele široký výběr za přijatelné ceny -obývací stěny -matrace -sedací soupravy -válendy, dvoulůžka -ložnice, šatní skříně -kuchyňské linky -jídelní stoly -konferenční stolky -vybavení nábytkem (hotely, penziony, internáty, vysokoškolské koleje). Vzorková prodejna: Losiná č. 294 u Plzně tel.č. 377916967.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, poradenství: -dveře -interiérové-pravá přírodní dýha, masivní dřevo-SAPELI -vchodové-dřevěné, plastové -plovoucí podlahy -dřevěné, laminátové -nábytek.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Prodej: -nábytek -bytový textil, ložní prádlo -bytové doplňky -matrace provozovna: Dům nábytku Švarc Vchod z Náměstí Dr.Farského 6 Jablonec nad Nisou

Výroba, poradenství, montáž Brno, Brno-venkov. Vestavěné skříně. Kuchyně. Nábytek na míru: -architektonický návrh v 3D -výroba -doprava, montáž -skříně s posuvnými dveřmi. -zdravotnický nábytek -nábytek pro ordinace, nemocnice, sanatoria, kliniky. Použitý materiál-dřevo i lamino: -zrcadlové dveře skříní -ratanové výplně ...

Stolař, truhlář. Práce, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - veškerý nábytek dle návrhu zákazníka. Sídlo: Vidče 583 756 53.

Výroba: - žebřiny a herní zařízení pro děti - nábytek a vybavení ze dřeva a lamina.

Výroba a prodej, kuchyňské linky, jídelní stoly, židle, sedací soupravy, postele, matrace, český nábytek, chalupářský nábytek, dětský nábytek, nábytek z masivu, obývací nábytek, skříně a komody.Výběr dekorů a potahových látek.

Zakázkové truhlářství. - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba dveří - dřevěná schodiště - dětské pokoje

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, vestavěné skříně, skříň a veškerý interierový nábytek. Vybavení domácností, kanceláří a školních učeben. Provádíme návrhy, výrobu, montáž a demontáž veletržních expozic.

Stolařství, stolařské práce, zhotovení interiérů včetně spotřebičů a zpracování architektonického návrhu. Výroba: - nábytek na míru - lamino, masív - kuchyně, kuchyňské linky: - 3D vizualizace - hliníková dvířka - lakovaná dvířka - lakýrnictví - světelná dna - dřezy - pracovní desky - umělé kameny Staron - pokoje - ...

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Výstavba: - rodinné domy . Zateplování budov. Zednické a sádrokartonářské práce. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - garážová vrata - vchodové dveře - interiérové dveře.

VEŠKERÉ ČALOUNICKÉ PRÁCE Výroba a renovace: - sedací boxy, soupravy - manželská dvojlůžka, válendy - čalounění obytných přívěsů - zdravotní matrace na míru - křesla, židle - ergonomické pomůcky - izolace dveří - autosedačky, moto sedla - interiéry lodí - interiéry ultralehkých letadel - starožitný čalouněný nábytek - kancelářský ...

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Nabízíme nábytek přímo od výrobce. Prodáváme sedačky, kuchyně, postele, obývací stěny, stoly, stolky i skříně.

Zakázková výroba, prodej, montáž: -nábytek.

TOFA - vestavěné skříně z Jičína Kvalitní vestavěné skříně z Jičína vyrobené na míru dle Vašich potřeb. Osobní přístup ke každému zákazníkovi. Široký sortiment doplňků a dekorů zajistí, že si vybere každý a vytvoří si tak prostor, který oživí každou domácnost. Dlouholeté zkušenosti nám dovolují vyrábět skříně nejen kvalitně, ale také levně. ...

Truhlářství. Truhlárna, výrobky ze dřeva na míru. Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku do obývacích pokojů, kancelářského nábytku..

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek - okna, oken - dveře

Truhlářství a tesařství: -dřevěná okna, dveře -schodiště, zábradlí -dřevěné obklady -vybavení interiérů -kuchyně -vestavěné skříně -konstrukce krovu -konstrukce dřevěných staveb -dřevěné zahradní altány a ploty -pochozí rošty.

Truhlářské práce. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -obývací stěny -skříňové stěny -vestavné skříně -posuvné bytové dveře -postele Nábytkové vybavení prodejen a restaurací. Zajišťujeme i výrobu kancelářského nábytku.