Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Stolařství: - zařízení interiérů kanceláří a obchodních prostor - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje - nábytek z masivu - předsíňové stěny Realizace výstavních expozic v zahraničí i tuzemsku

Výroba, prodej: - nábytek z lamina - kuchyňské linky - sektorový nábytek - obývací stěny - bytové doplňky.

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Činnost: - vestavěné skříně - zaměření - 3D návrh - cenová kalkulace - výroba a montáž.

Zdravý spánek a vybavení ložnic. Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací Zakázková výroba: -postele -skříně.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Návrhy a výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, bytových doplňků, postelí, schodů, venkovních dřevostaveb (zahradní domky, plotové dílce, pergoly, zahradní nábytek, stavby pro děti). Zajišťujeme dopravu a montáž našich produktů, dle dohody se zákazníkem.

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně, šatny - schodiště - dveře vstupní a interiérové - dřevěné prvky exteriér - dřevostavby. Návrhy interiérů: - nábytek bytový - veřejné prostory - vybavení kanceláří, ordinací.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

Dřevovýroba, truhlářství: kuchyně, vestavěné skříně, interiérové dveře -koupelnový nábytek. Dodávka: -včetně sanitární keramiky -JIKA -ROCA.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Návrhy, realizace: -interiéry. Zakázková výroba: -nábytek na míru: -bytový, kancelářský, školní, kuchyně -vestavěné skříně.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.