Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Zakázková výroba: - atypický nábytek - nábytek z masivu. Návrhy a poradenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek ...

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - dveře - komerční prostory, kanceláře - schodiště - terasy, pergoly

Výroba nábytku. Výroba, dřevovýroba, montáž, návrhy: - kuchyně na míru - kuchyňské linky dle požadavku zákazníka - výroba kuchyní včetně elektrospotřebičů - nábytek, výroba nábytku - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje.

Výroba: - interiérový nábytek - stoly, židle, skříňky - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - vestavěné spotřebiče. - stoly a nábytek z lávovým kamenem z Itálie od firmy Domiziani Zpracování od projektu v PC pro montáž samotné kuchyně.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do bytů i kanceláří - interiéry -dětské pokoje -obývací stěny.

Výroba, prodej: -postele -ložnice -sedací soupravy -kuchyně -židle, křesla -matrace -přikrývky, polštáře, povlečení -dětský nábytek -stoly -skříně, komody. Pobočka: Náměstí 1.máje 1605 68801 Uherský Brod Tel.: 734601664 Tel.: 736761723 E-mail : ub@nabytekrosenberg.cz Pobočka: Brumovská 709 76601 Valašské ...

Společnost Stach s.r.o. z Břeclavi se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, předsíní a kanceláří.

Truhlářství. Truhlářská výroba, dodávka, montáže: - nábytek hlavně pro firmy, kuchyňská studia a bytové architekty z deskových materiálů - lamino desky, vysoké lesky a desky s akrylátovým povrchem: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - vybavení kanceláří. Služby: - olepování hran - řezání materiálu - ...

Nabízíme kvalitní značkový outletový nábytek za výhodné ceny. Našim zákazníkům nabízíme velmi výhodně nábytek pocházející ze skladových výprodejů nebo nábytek z likvidace expozic na veletrzích a výstavách. Velmi levně u nás zakoupíte sedací soupravy, pohovky, komody, obývací sestavy, postele, kuchyně, nábytek do koupelny, předsíňové stěny a ...

Stach výroba nábytku na míru. Naše firma má dlouholeté zkušenosti s výrobou kuchyní, vestavěných skříní a nábytkem na míru. Nábytek vyrábíme ve vlastních prostorách s moderním strojním vybavení. K výrobě nábytku používáme jen materiály, které splňují normy a neškodí lidskému zdraví. Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte v našem ...

Kreisldesign. Naše firma se zabývá výrobou nábytku a návrhy interiéru. - zaměření, vizualizace 3D, návrhy materiálů, cenový rozpočet -interiérové výrobky z moderních materiálů -kuchyně, obývací stěny, předsíně, dětské pokoje, koupelny -plovoucí podlahy, obklady schodů -venkovní prvky - pergoly, přístřešky a související výrobky ze ...

Kuchyňské studio Ostrava. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: - kuchyňské linky, vestavěné skříně - kancelář, obývací stěny - dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Společnost SYKORA, spol. s r.o. je česká firma se sídlem ve Vizovicích v okrese Zlín, která se již od roku 1992 zabývá výrobou kuchyní a nábytku. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment produktů a služeb v kuchyňských studiích s nejmodernějším počítačovým programem pro navrhování kuchyní přesně na míru. Součástí našich nových kuchyní jsou vysoce ...

Kuchyňské & interiérové studio. Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - nábytek na míru.

Truhlářství, truhlář, truhlářské práce, stolařské práce, stolař. Návrh nábytku, nábytek pro interiér Vašeho domu a realizace na zakázku dle specifických požadavků. Výroba, prodej, dodávka: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -vestavěné skříně, skříň -obývací stěny, stěna -interiéry

Dřevovýroba, maloobchod, prodej, montáž, výroba, export: -zakázkový nábytek: -bytový -skříňový -stolový, -doplňkový -předsíňový -čalouněné soupravy. Řemeslo: -čalouník -truhlář.

Truhlářství David Kejda vyrábí obývací stěny, sedací nábytek, vestavěné skříně, postele, vybavení kanceláří. Dodáváme kuchyně, dětské pokoje, bytové doplňky, zahradní nábytek, domky a pergoly. Nabízíme stylový nábytek, repliky, vše dle vaší představy. Výroba nábytku a interiérových doplňků: - skříně (i vestavěné), poličky - kuchyně včetně ...

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Designové studio: - návrhy interiérů, exteriérů - výroba nábytku z palet a z dřevěných trámů - povrchové úpravy stěn - betonové stěrky.

Kuchyňské studio. Kompletní realizace, grafické návrhy, výroba, dodávka, montáže: - nové kuchyně, kuchyňské linky - klasické, moderní, rustikální - vestavěné skříně na míru - nábytek - interiérové dveře Renovace: - staré kuchyňské linky.

Provoz internetového obchodu mobler.cz. Prodáváme nábytek pro obývací pokoje, kuchyně, koupelny, jídelny, ložnice, pracovny, dětské pokoje a předsíně. Prodej roušek a respirátorů.

Jitona-Ostrava.cz - Nabízíme širokou nabídkou bytového nábytku. U nás si vybere vybavení pro celý Váš domov značkových produktů za skvělou cenu.

Firma: Levný nábytek Plaňany u Kolína nabízí, levné sedací soupravy, sedací soupravy s rozkladem a úložným prostorem, pohovky, skříně, kuchyně a kuchyňské linky, kuchyňské linky na míru a manželské ložnice, postele s úložným prostorem. Výprodej kvalitního levného nábytku. Levný nábytek Kolín a Poděbrady.

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.

Zakázková výroba oken, dveří, vrat, schodišť a dalších truhlářských výrobků. Výroba nábytku, nábytek (kuchyňské linky, vestavné skříně, atypický nábytek). Vyrábíme dárkové kazety a obaly podle specifikace a požadavku zákazníka. Můžete u nás nakoupit nátěrové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pro kutily.