Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Stolařství. Zhotovení nábytku na míru pro Váš domov, dle Vašich představ a přání. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice a mnoho dalšího. Obývací pokoje, dětské pokoje a skříně.

Kamenná prodejna, internetový obchod, e-shop největší prodejní plocha nábytku v Hodoníně. Velkoobchod, maloobchod, prodej nábytek ze dřeva: -obývací sestavy -konferenční stolíky -dětské pokoje -ložnicové sestavy -postele celočalouněné, z lamina, z masivu -pohovky a válendy -skříně, komody, noční stolíky -sedací soupravy (moderní, ...

Zakázková výroba: -nábytek (kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, pracovny, ložnice apod.) -designové prvky (osvětlení, kování, konferenční stolky apod.) -výroba stavebně – truhlářská (pergoly, verandy, terasy apod.)

Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Hodinový manžel Praha poskytuje truhlářské a řemeslné práce i drobné opravy a úpravy Vaší domácnosti. Nabízíme služby údržbáře na telefonu mimo jiné i pro komerční prostory, kanceláře, ordinace, obchody nebo restaurace. Zajišťujeme údržbu interiéru, opravy nábytku, malířské a tapetářské práce. Provádíme drobné instalatérské práce jako např. ...

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Truhlářství-výroba: -nábytkové dílce na CNC* -nábytkové polotovary -kuchyňská dvířka fóliovaná a frézovaná -potahování dílců PVC* fólií -lisování dílců na vakuovém lisu -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně. Prodej: -posuvné dveře -pracovní desky -drátěný program pro vybavení kuchyní -nábytkové ...

Nabízíme: - kancelářský nábytek - interiérový nábytek - nábytek pro hotely - nábytek pro bary - nábytek pro restaurace.

Jsme specialisté na nábytek Black red white, kožené sedací soupravy a luxusní zahradní nábytek. V sortimentu máme veškerý skříňkový nábytek.

Stolařství, truhlářství: - kuchyně - skříně - schody - pergoly - ložnice - zahradní nábytek

Společnost Koupelny AZ s.r.o. je interiérové a koupelnové studio z Roudnice nad Labem, které Vám nabízí realizaci koupelen, kuchyní, vestavěných skříní, podlah, dveří a zakázkového nábytku. Samozřejmostí je individuální přístup ke každé zakázce. Působíme v rámci Ústeckého kraje, Středočeského kraje a Prahy. Interiérové studio, návrh, ...

Truhlářské práce: - nábytek - schodiště - kuchyně - knihovny - vestavěné skříně - dveře typové - dveře interiérové a příčky - dveře venkovní a portály - venkovní obklady - komerční prostory - recepce - čalouněný nábytek - textilní tapety - restaurování nábytku - restaurování a obnova historických ...

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - postele

Výrobce a dodavatel kompletních interiérů. Vyrábíme interiérový nábytek na míru, především kuchyně, interiérové dveře, obývací pokoje, stoly, ložnice, šatny a další nábytek. Dále prodáváme sedací soupravy a židle. V nabídce jsou řady HANÁK Premium a Trend.

Truhlářství, výroba nábytku a interiérového vybavení - okna, dveře - kuchyně - vestavné skříně - dětský nábytek.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - zasklívání balkonů - vestavěné skříně.

Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele

Zabýváme se truhlářskou výrobou na zakázku. Možnost gafických návrhů a 3D vizualizacích. Prodej elektrospotřebiču Brandt. Vyrábíme: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schodiště - špaletová okna - vchodové dveře - interiérové dvěře s obložkovými zárubněmi - vybavení ložnic - postele, komody, noční stolky - vybavení ...

Výroba kuchyní, skříní a nábytku na míru - nábytek přímo od výrobce: - Kuchyně - Vestavěné skříně - Bytový nábytek - ložnice, dětské pokoje Bytarch.cz - služby bytového architekta - Komplexní návrhy bytů, domů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Nabízíme široký sortiment bytového nábytku českých a slovenských výrobců. Nabízíme Vám sedací čalouněné soupravy, stoly a židle, skříně, postele, sektorové kuchyně včetně elektrospotřebičů. Zajišťujeme montáž a dopravu nábytku.

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - postele - schody

Prodej: -sektorový nábytek -kuchyně (různé barvy a velikosti) -vestavěné spotřebiče výprodej -nábytek kancelářský -nábytek bytový -matrace kancelářské židle garnýže dřevěné, kovové Služby: Maloobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží, bytový textil, prádlo -dárkové předměty.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

Největší internetový obchod s nábytkem vám nabízí nejširší nabídku kvalitních produktů. V našem obchodě vám garantujeme nejnižší ceny a máte nárok na vrácení zboží. Využijte dopravy zdarma, montáží a výnosu nábytku. Navštivte vzorkovou prodejnu v Chrudimi a spatřete kvalitu našeho nábytku na vlastní oči.