Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Zakázková výroba: -kuchyně, kuchyň -nábytek kancelářský -vestavěné skříně -schodiště -dětský pokoj, koupelna, posuvné dveře. Kuchyňské studio: Palečkův mlýn, Brněnská ulice 58, Třebíč -nabídka 3D návrhů a výroby kuchyňského nábytku.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek.

Zakázková výroba nábytku na míru. Prodejna nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny.

Produkce nábytku výhradně z masivního smrkového dřeva. Specializace na nábytek dětský a studentský. V sortimentu však najdete také ostatní typy nábytku - ložnice, skříně, komody, předsíňový nábytek, sektorové sestavy, regálové systémy atd. Každým rokem rozšiřuje sortiment výrobků, které směřují do maloobchodní sítě po celé České ...

Truhlářství, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek na zakázku

Zakázkové truhlářství Náchod. Vestavěné skříně: Vestavěné skříně na míru zajištujeme nejprve tím, že u Vás vše naměříme, zjistíme Vaše požadavky, navrhneme jak bude vypadat, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálů a barev a nebojíme se žádného prorostou či atypického místa. Kuchyně na míru. Kuchyňskou linku Vám ...

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy.

Truhlářství. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyně - ložnice - vestavné skříně - dětské pokoje.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba - dveře, okna, zárubně - postele - vestavné skříně. Pokládka a renovace dřevěných podlah - podlahářské práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - špaletová okna - interiérové dveře

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Studio zdravého spánku. Prodej, montáž, dovoz: -nábytek -sedací soupravy -obýbací stěny -studio zdravého spaní -rozkládací válendy.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - obklady schodišťových stupňů.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Prodej kovového nábytku. Šatní skříňky do škol, šatní skříňky do průmyslu, dílenský nábytek, kancelářský nábytek, zdravotnický nábytek. Hlavní zaměření je prodej školních skříněk s grafickým motivem.

Stolařství a truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá výrobou nábytku pro soukromé i komerční interiéry. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu vestavěného i samostatně stojícího nábytku. Vyrábíme z masivních tuzemských dřevin, dýhovaných i laminovaných desek, v kombinaci s kovem i sklem. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně a vestavěné ...