Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Prodej, maloobchod, e-shop: -dětský nábytek -dětské pokoje -dětské postele a postýlky

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Dodavatelsko montážní firma interiérů. Asahy. Prodej, montáž, servis: - plovoucí podlahy dřevěné i laminátové Parador, Quickstep, Fibolok, Kárs, Witex, Parla, agnum - masivní parkety včetně renovace - vestavěné skříně na míru zn.Brastan: - ...

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - dřevostavby, pergoly.

Výroba a prodej nábytku na zakázku: -vestavěné skříně -nábytek z lamina -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodání nábytku až domů

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Stavební činnost, stavba pasivních domů. Prodej, zakázková výroba na míru, montáž: -vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi systém J.A.P. -rámy dveří hliníkové nebo ocelové v barvách kovu nebo imitace dřeva a eloxovaný hliník -laminové výplně dveří -zrcadla s bezpečnostní fólií -osvětlovací rampy -drátěný program -sklopné šatní ...

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Výroba a probej nábytku z masivu i laminových desek, výroba kuchyňských linek a doplňků pro dům či byt.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - ložnice

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek Široká nabídka elektrických spotřebičů (BRANDT, DE DIETRICH, BLOMBERG, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, BOSCH, SIEMENS, MORA, GORENJE, WHIRPOOL, AMICA).

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Nabízíme italské interiéry, nábytek, doplňky, stoly a osvětlení.

Projekční a realizační činnost v architektuře. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavení interiérů na klíč. Rodinné domy-dřevostavby, haly

E-shop: - nábytek - doplňky

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Prodej nábytku: -kuchyňské linky -ložnice, postele -skříně, komody -koupelnový nábytek -sedací soupravy -obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek -ratanový nábytek -židle, stoly

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.